Lyxfällan 2022 – Premiär för säsong 31

När kommer en ny säsong av Lyxfällan?

  • Viaplay
Filmtopp
26 mars 2024 kl. 20:03

Filmtopp söker nätet efter svar

Undrar du också när nästa säsong av "Lyxfällan" har premiär på Viaplay och TV3? Det här är vad vi på Filmtopp tror.

I kväll rullade det sista avsnittet av Lyxfällan säsong 34 och ännu en gång får vi berömma Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk för deras insatser med att hjälpa folk ur deras ekonomiska knipor. Du som tittar vill säkert veta när vi kommer att få se nästa säsong av LyxfällanViaplay och TV3 där serien visas. Som saker och ting ser ut just nu finns det inga konkreta besked att ge. 

När kommer en ny säsong av Lyxfällan?
Foto: Viaplay / TV3.

När kommer en ny säsong av Lyxfällan?

I säsongsfinalen följer vi Marie som skiljde sig för 15 år sedan och strax efter det började ta lån för nöjen och inredning. Sedan det fängslande avsnittet har Viaplay inte kommunicerat ut hur seriens framtid ser ut. Vad vi kan se har det inte beställts någon ny säsong men kanske pågår det rörelser bakom kulisserna som vi inte känner till.

Hur som helst räknar vi lika hårt som tittarna med att det kommer en fortsättning. Sett till den tumult Viaplay gått igenom den senaste tiden, så förmodar vi även att de vill hålla hårt i sina mastar. Serien vägrar tappa tittarnas intresse och huserar ständigt på streamingtjänstens topplista över sina mest populära serier.

Så när kan vi förvänta oss att se nästa säsong av Lyxfällan? Den här typen av serier har en tendens att gå som en klocka. I och med att det vanligtvis rullar två säsonger om året kan vi bara förmoda att den nya säsongen släpps till under sensommaren / hösten. 

Filmtopp har sökt Viaplay för ett besked om seriens framtid och meddelar dig så fort vi vet mer. Håll utkik här efter uppdateringar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL