Premiär för ny säsong av Lyxfällan – Magdalena Kowalczyk tvingas ryta ifrån

Premiär för ny säsong av Lyxfällan – Magdalena Kowalczyk tvingas ryta ifrån

  • Viaplay
Axel Diedrichs
06 februari 2024 kl. 17:02
ANNONS
ANNONS

Nu är den nya säsongen här

I premiären av "Lyxfällan" 2024 försöker Magdalena Kowalczyk hjälpa Andreas från Enköping. Kommer han förstå sin egen skuld i att han är i ekonomisk knipa?

Det har blivit dags för Lyxfällan säsong 34 som är en av Viaplays efterlängtade premiärer i februari. I premiären av den nya säsongen lär vi känna Andreas, en härlig kille med många järn i elden som gör allt för sin son och som stöttar honom i sin  framtida hockeykarriär. Men den havererade ekonomiska situationen ger Andreas panikkänslor och han har ingen aning om hur han ska få ekonomin att gå ihop. Programledaren Magdalena Kowalczyk beger sig av till Enköping för att ta reda på hur det kunde gå så snett.  

Premiär för ny säsong av Lyxfällan – Magdalena Kowalczyk tvingas ryta ifrån
Foto: Viaplay.

Premiär för ny säsong av Lyxfällan – Andreas går back 10 200 kronor varje månad

Andreas ekonomiska problem började efter skilsmässan. Mamman till hans barn flyttade till Enköping. För att vara nära sin son, sa Andreas upp sig från jobbet, gjorde en förlustaffär på lägenheten och flyttade till Enköping. 

Andreas totala skuld ligger på 318 282 kronor, men vill inte riktigt skylla på sig själv för att han hamnat där han är i dag. Då tvingas Magdalena Kowalczyk kliva fram och göra det tydligt att han visst har sig själv att klandra för sin situation. Det hettar till både en och två gånger när hon försöker få fram sin poäng, i den grad att hon får ryta till.

Kan Magdalena hjälpa Andreas att få ordning på sin ekonomi, eller är det ett hopplöst fall hon tagit sig an? Du ser "Lyxfällan" på TV3 och Viaplay.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL