Det här är Martin Håkansson i Bonde söker fru 2023

Det här är Martin Håkansson i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 12:11 | Publicerad 20 november 2023 kl. 11:11

Svårt med självförtroendet

En av årets brevskrivare till köttbonden Mimmi i höstens upplaga av "Bonde söker fru" på TV4 är den genomsnälle Martin, 29, från Urshult, som har fått tampas med sitt självförtroende under säsongen.

Martin Håkansson i bonde söker fru 2023
Martin Håkansson. Foto: TV4.

Det här är Martin Håkansson i Bonde söker fru 2023

En av årets dejtingsugna brevskrivare som försöker fånga köttbonden Mimmi Åsenius, 28, intresse är Martin Håkansson, 29 från Urshult. Martin beskriver sig som ganska blyg och tillbakadragen, någonting som hållit i sig redan sedan barnsben. I skolan var han en blyg kille som inte förde mycket väsen av sig och under programmets gång har tittarna fått se hur han har haft svårt att ta för sig i rädslan av att göra något fel och kämpat med att visa vem han egentligen är.

– Självförtroendet kanske inte är på topp alla gånger, och man är lite blyg och tillbakadragen vissa gånger av saker man varit med om tidigare, säger Martin under programmet.

Martin och mimmi i bonde söker fru 2023
Martin Håkansson och Mimmi Åsenius. Foto: TV4.

Haft svårt att dejta

Martins självförtroende har gjort att han inte haft det så lätt med dejtandet tidigare.

– Det har väl inte varit jättelätt att dejta alla gånger. Man vet inte riktigt vad man ska säga eller hur man ska fånga uppmärksamhet, förklarar Martin under säsongen.

Det var efter att Martin sett Mimmis introduktionsvideo som han bestämde sig för att skicka ett brev till produktionen. Det var hennes positiva utstrålning som väckte hans intresse och under programmets gång har han kommit mer och mer underfund med att Mimmi är exakt den drömtjejen som han har letat efter.

– Du är den jag har letat efter. Jag har letat länge efter en tjej som vill leva på det här viset, säger Martin till Mimmi under programmet.

Om det blir Martin och Mimmi till slut ser du i "Bonde söker fru" 2023 på TV4 och TV4 Play, onsdagar, 20.00.

NÄSTA ARTIKEL