Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.36

Helgens streamingtips v.36

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
04 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
04 september 2020

Netflix står för veckans hetaste premiärer.

Filmtopp listar helgens hetaste premiärer för dig som älskar streaming. Den här veckan står Netflix för samtliga tips i nya dramaserier med Adam Pålsson och Hilary Swank samt Charlie Kaufmans nya film.

Young Wallander

Adam Pålsson i "Young Wallander".
Foto: Netflix.

Om serien: Adam Pålsson spelar en ung Kurt Wallander som bor i Rosengård när en grabb i hans område hittas med en handgranat i munnen. Efter explosionen börjar han klandra sig själv samtidigt som han tilldelas uppdraget att hitta mördaren. Avslöjad som polis är det inte enkelt för Wallander att orientera sig i området.

Missa inte Filmtopps intervju med Adam Pålsson där han bland annat berättar om hur det var att spela Kurt Wallander, vad som gör en utmärkt deckare och mycket mer!

I'm Thinking of Ending Things

I'm Thinking of Ending Things
Foto: Netflix.

Om filmen: Charlie Kaufmans nya film liknar inget vi riktigt sett förut. "Att se I'm Thinking of Ending Things är en ren och skär upplevelse. Mästaren Charlie Kaufman lyckas på ett ofattbart sätt presentera en djupt originell, fascinerande och abstrakt betraktelse av vad det innebär att vara människa", skriver Filmtopps recensent August Klittmar som ger filmen högsta betyg. Läs hela hans recension här. En film att räkna med när galasäsongen drar igång... 

Away

Away
Foto: Netflix.

Om serien: Tvåfaldigt Oscarsbelönade Hilary Swank är tillbaka i sin största roll på länge. I Away spelar hon astronauten Emma Green som ska leda den första gruppen till planeten Mars. För att genomföra rymduppdraget måste hon lämna sin familj bakom sig på Jorden. 

Tror Hilary Swank att vi behöver vara en multiplantetarisk ras för att kunna leva vidare? Skulle hon tacka ja till ett rymdäventyr med Tom Cruise? Hade hon själv kunnat lämna sin familj för människans bästa? Missa inte Filmtopps intervju med Hilary Swank där hon besvarar samtliga frågor!

NÄSTA ARTIKEL