Bästa filmerna 2019 – Här är tipsen

Vi tar höjd för vilka vi tror blir de bästa filmerna 2019 – Många biofilmer att se fram emot!

bästa filmerna 2019 – Här är tipsen

Bioåret 2019 ska bli väldigt spännande att följa, med många stora premiärer att se fram emot. Vi har tagit oss en titt på vad som komma skall och lyfter fram de nya filmer 2019 vi tror mest på. Hugg in!

Glass

bästa filmerna 2019

Efter några tuffa år med kalkonfilmer, kom regissören M. Night Shyamalan tillbaka med de riktigt bra rysarna The Visit och Split. Den sistnämnda gjorde stor succé och snart får vi dess uppföljare, Glass.

Filmen följer säkerhetsvakten David Dunn som med hjälp av sina övernaturliga förmågor jagar en person med 24 personligheter. Bruce Willis, Samuel L. Jackson och James McAvoy har huvudrollerna. Potential att bli en favorit när vi senare rankar de bästa filmerna 2019.

Premiär: 18 januari

The Parts You Lose

nya filmer 2019

Aaron Paul är främst känd för sin fantastiska insats i Breaking Bad. Snart är han aktuell bland nya filmer 2019, med dramathrillern The Parts You Lose. Berättelsen följer en ung pojke i North Dakota, som blir vän med en farlig flykting. Skall bli mycket spännande att se!

Premiär: 2019

Fonzo

tips på filmer 2019
Al Capone och skådespelaren Tom Hardy.

I Fonzo spelar Tom Hardy den ökände gangstern Al Capone. Filmen handlar om 47-årige Capone, som efter 10 år i fängelse börjar drabbas av demens. Han blir hemsökt av sitt våldsamma förflutna.

Premiär: 2019

Hellboy

bästa filmerna 2019
David Harbour som Hellboy.

David Harbour från Stranger Things spelar Hellboy. Filmen uppges vara mer brutal än de tidigare, och mer färgad av serietidningen än någonsin. Vi följer antihjälten Hellboy, som slits mellan två världar; människornas och monstrens.

Premiär: 12 april (USA)

Uncut Gems

nya filmer 2019

Adam Sandler tar sig an allt fler intressanta roller. Vi vet inte för mycket om handlingen i Uncut Gems men det är en dramakomedi om en smutsig jakt på dyra diamanter i New York.

Premiär: 2019

Avengers: Endgame

bästa filmerna 2019
Foto: Marvel

En av årets två troligtvis största biofilmer efter publikantal. I den fjärde Avengers-filmen får vi den stora uppgörelsen, där de hämnarna som finns kvar måste stoppa världen från att gå under – en gång för alla.

Premiär: 24 april

Brad Pitt med i två produktioner som kan tillhöra de bästa filmerna 2019

Once Upon a Time in Hollywood

nya filmer 2019

Quentin Tarantino kommer snart tillbaka med vad som sägs bli hans näst sista film. Filmen följer en avslagen skådis och hans stunt-dubbel, som försöker göra sig uppmärksammade i Los Angeles filmindustri 1969. Mästarna Leonardo DiCaprio och Brad Pitt tillsammans kan bara bli bra.

Premiär: 9 augusti

Toy Story 4

tips på filmer 2019
Foto: Screen Rant

Det kommer nya filmer 2019, däribland uppföljare. Snart kommer de levande leksakerna tillbaka. Den här gången får Woody ett nytt barns kärlek att vinna över, efter att Andy blivit vuxen och gett bort honom och hans vänner i plast.

Premiär: 30 augusti

Knives Out

bästa filmerna 2019

Rian Johnson är mest känd för att ha regisserat den senaste Star Wars-filmen The Last Jedi. I år kommer han redan tillbaka till den vita duken, med rysaren Knives Out. Berättelsen är en mordgåta i klassisk whodunnit-stuk. I huvudrollerna ser vi Christopher PlummerDaniel Craig och Ana de Armas.

Premiär: 2019

Ad Astra

nya filmer 2019

Brad Pitt har legat lågt ett tag, men 2019 blir hans comeback. I Ad Astra spelar han en astronaut, som åker till solsystemets utkant för att hitta sin försvunna pappa. Där gör han en obehaglig upptäckt som kan innebära slutet för mänskligheten. I filmen ser vi även briljanta Tommy Lee Jones.

Premiär: 24 maj

The Irishman

Robert De Niro och Joe Pesci återförenade framför kameran i Martin Scorseses "The Irishman" – tips på filmer 2019
Foto: Netflix

Martin Scorsese och hans gamla maffiabröder återförenas för en ny gangstersaga. I The Irishman återberättar en gammal hitman sin eventuella involvering i slakten av gangstern Jimmy Hoffa. I rollerna ser vi Robert de Niro, Joe Pesci och Al Pacino.

Premiär: 2019 (på Netflix)

Jokern

bästa filmerna 2019
The Action Elite: Joaquin Phoenix Jokern

Det är vågat att göra en film om Jokern. Risken finns att förstöra det som gör honom spännande, vilket inte bara är att han är en psykopat – men ett mysterium. Men om detta går hem kan en av de bästa filmerna 2019 bli Jokern, ursprungsberättelsen om den berömda skurken i Batmans universum.

En av världens mest begåvade skådespelare, Joaquin Phoenix, axlar titelrollen.

Premiär: 4 oktober

Shazam!

En bild på superhjälten Shazam – nya filmer 2019
Foto: Warner Bros – Shazam

14-årige grabben Billy Batson har en spännande gåva; Genom att ropa ut ”Shazam!” förvandlas han till den vuxna superhjälten Shazam.

Roligt är att svensken David F. Sandberg står för regin.

Premiär: 5 april

Star Wars 9

tips på filmer 2019
Star Wars News Net

Den avslutande filmen i den pågående Star Wars-trilogin är tillsammans med Avengers: Endgame årets största publikdragplåster. Specifika detaljer kring handlingen får vi först under premiären när förtexterna rullar in. Vi på redaktionen är inte alls särskilt förtjusta i The Last Jedi, men nu finns det återigen hopp i oss om en stark upplevelse då J.J. Abrams återvänder till rodret. Abrams gjorde även Force Awakens som är betydligt bättre än sin uppföljare.

Vi vet sedan tidigare att Billy Dee Williams återvänder för att ännu en gång ta på sig Lando Calrissians mantel.

Premiär: 18 december

Dessa filmer fanns med i vår spåkula. Vilka tror du blir de bästa filmerna 2019? Vi har även spanat på vilka vi tror blir de bästa serierna 2019, läs mer!

About Axel Diedrichs 715 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.