Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Zoey's Extraordinary Playlist nu på TV4 Play

Zoey's Extraordinary Playlist nu på TV4 Play

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 november 2021

Internationell storserie till gratistjänsten

Hela den första säsongen av den musikaliska dramakomedin "Zoey's Extraordinary Playlist" finns nu att streama gratis på TV4 Play.

MER LÄSNING:

I den Emmybelönade amerikanska serien Zoey's Extraordinary Playlist följer vi unga San Francisco-bon Zoey. Hon besitter en minst sagt annorlunda superkraft. Hon kan nämligen läsa av omgivningens innersta tankar genom sång och musik. Än så länge finns det två säsonger av serien, som båda tagits emot väldigt väl av publiken såväl som kritikerna. Utöver ett IMDb-betyg på 8.1/10 har den även fått sex Emmynomineringar och en vinst för bästa danskoreografi. Senare i år kommer också julspecialen Zoey's Extraordinary Christmas.

Zoey's Extraordinary Playlist ser vi Jane Levy, också känd för skräckfilmen Don't Breathe, som huvudrollen Zoey. Seriens mest kända skådis är däremot Gilmore Girls-stjärnan Lauren Graham som har en av birollerna.

Den första säsongen av "Zoey's Extraordinary Playlist" består av 12 avsnitt på cirka fyrtio minuter vardera. Samtliga finns nu tillgängliga på TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL