Zlatan om James Bond i nya intervjun: ”Skulle krossa honom”

Zlatan om James Bond i nya intervjun: ”Skulle krossa honom”

Emil Oscar Rasmussen
05 oktober 2023 kl. 17:10

Kängan mot 007 på självaste James Bond-dagen

I kväll sänds den på förhand omtalade intervjun mellan Piers Morgan och Zlatan Ibrahimovic, som i Sverige sänds på TV4 Play. Ögonblick ur intervjun har redan delas i form av enstaka klipp, trailers och nyhetsartiklar – i en av dem ser vi Zlatan påstå att han "skulle krossa Bond".

Zlatan om James Bond i nya intervjun: ”Skulle krossa honom”
Zlatan som Caius Antivirus i "Asterix och Obelix: I Drakens rike". Foto: Pathé.

Zlatan Ibrahimovic är en bara Sveriges främsta fotbollsspelare genom tiderna, han är även en av Sveriges största personligheter. Hans ständiga larger-than-life-attityd gör honom fortsatt till en av fotbollsvärldens hetaste villebråd, även efter att han har lagt skorna på hyllan.

I dag sänds en ny intervju med Zlatan, som görs av ständigt ifrågasatte Piers Morgan i hans program Piers Morgan Uncensored. I Sverige kan du streama intervjunTV4 Play med start klockan 21.00 idag, torsdag, men under flera dagars tid har delar av intervjun redan hunnit skapa rubriker.

Bara trailern för intervjun har lett till skriverier om hans extrema självförtroende (han jämför sig med gud och säger att han inte skämtar), sin dust med tidigare tränaren Pep Guardiola och uttalanden om Manchester United. Men det är inte allt, där finns även ett guldkorn som kan vara av intresse för filmälskare.

Zlatan om James Bond i nya intervjun: ”Skulle krossa honom”

På självaste James Bond-dagen kommer vi få se Zlatan Ibrahimovic pika agent 007. I trailern för intervjun med Piers Morgan kan vi nämligen höra Piers Morgan lyfta att han hade kunnat se Zlatan spela en Bond-skurk. 

Och svaret Morgan får tillbaka är precis så Zlatan som vi hade kunnat vänta oss:

– Jag skulle krossa James Bond, säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic har visserligen börjat doppa tårna i skådespelarvärlden, men vi lär med andra ord inte få se honom som skurk i en James Bond-film framöver. Det hade ju inte blivit mycket till film med en skurk som fullständigt manglar hjälten.

Hela Piers Morgans intervju med Zlatan Ibrahimovic kan du se på TV4 Play klockan 21.00 i dag, den 5 oktober.

NÄSTA ARTIKEL