Zara Larsson går emot sig själv – höll tyst under "Den lilla sjöjungfrun"

Zara Larsson går emot sig själv – höll tyst under "Den lilla sjöjungfrun"

Filmtopp
23 maj 2023 kl. 20:05

Superstjärnan skippade snacket på Disney-premiären

Zara Larsson närvarade vid galapremiären för den nya Disney-filmen "Den lilla sjöjungfrun". Då lovade hon att skippa snacket, trots att hon tidigare slagit hårt för att man ska få prata fritt på bio.

I början på februari sparkade artisten Zara Larsson i gång en stor debatt när hon i en TikTok-video delade med sig av en åsikt som väckte stor debatt. I den menade hon nämligen att hela syftet med att gå på bio är att göra det till en kul gemensam upplevelse där man får skratta och gapa och analysera som man vill. Medan hon fick medhåll av många, däribland Ruben Östlund, var det många som ilsknade till. En som gick emot henne då var filmskaparen Joakim Lundell som ser det som en självklarhet att man är tyst under en biovisning.

När Zara Larsson dök upp på galapremiären för Den lilla sjöjungfrun gick hon emot sig själv och lovade att hålla tyst. Istället för att gapa rakt ut skulle hon endast viska i hennes killes öra. 

Zara Larsson går emot sig själv – höll tyst under "Den lilla sjöjungfrun"
Foto: Disney.

Zara Larsson går emot sig själv på "Den lilla sjöjungfrun" – lovade att hålla tyst under visningen

I går hölls smygpremiären för Den lilla sjöjungfrun som Filmtopp gav en fyra i betyg. Zara Larsson var bland de som hade plats på gästlistan. När Expressen stannade henne för en pratstund på Röda mattan fick hon frågan om hur hon skulle bete sig under visningen, sett till den stora debatten som hon lagt grunden för. Då var hon inne på ett annat spår. 

– Det kommer att viskas in i örat på min stackars pojkvän, sade Zara Larsson till tidningen innan hon begav sig in i salongen för att ta del av det nya Disney-äventyret.

Kanske var Zara Larsson extra mycket på sin vakt för denna särskilda visning som var få förunnad, eller har hon ångrat sig i frågan och gått över till "team Joakim Lundell". Oavsett finns det säkerligen de biotittare som är tacksamma för att hon inte tog plats bland stolssätena likt på bilden nedan:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson)

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL