Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Batman v Superman

Zack Snyder ville göra 5 "Justice League"-filmer

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 mars 2020

Regissören hade storslagna visioner för DC-hjältarna.

Nu bekräftar Zack Snyder att hans DC-filmer skulle bindas ihop i en fem filmer lång historia. Från "Man of Steel" till "Justice League 3".

Efter succéfilmerna Dawn of the Dead och 300 började Zack Snyder utforska superhjältevärlden. Först ut blev Watchmen, baserad på Alan Moores grafiska roman med samma namn. Därefter dröjde det inte länge innan vi fick se Man of Steel, om DC:s klassiska superhjälte Stålmannen. 

Enligt Comic Book News bekräftar Zack Snyder att Man of Steel var den första av fem till sex sammanhängande filmer med fokus på Stålmannen och Batman. En vision som DC fick för kalla fötter för.

MER LÄSNING:
Försvarstal – Därför är "Batman v Superman" en briljant film!
Så många dödade Batman i "Batman v Superman"

Den ursprungliga tanken var nämligen att verkligen låta Stålmannens karaktär växa fram under en längre tid och gå från att vara motvillig hjälte till att bli den version av honom vi sedan tidigare är bekanta med. Detta genom att bland annat lansera Man of Steel 2 före Justice League.

DC, som ville komma ikapp med Marvel, var inte intresserade av Snyders planer, utan ville istället pusha ut så många hjältar så fort som möjligt. 

Det framkommer också att en stor del av Snyders planer för Batman v Superman: Dawn of Justice uteblev med. 

NÄSTA ARTIKEL