Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kommande Wonder Woman 1984 är klar sedan länge

Kommande Wonder Woman 1984 är klar sedan länge

Kristian Andersson | Nyhet
27 juni 2020
Kristian Andersson | Nyhet
27 juni 2020

Kommande Wonder Woman 1984 har varit klar en lång tid.

Många produktionsbolag rusar framåt eftersom de vill att deras filmer ska släppas på de premiärdatum som utlovats. Men Patty Jenkis Wonder Woman 1984 fortsätter att skjutas framåt.

Foto: DC Comics - Wonder Woman - Gal Gadot

Regissören Patty Jenkins som ligger bakom de nya Wonder Woman-filmerna spelade in stora delar av produktionen till den nya filmen redan i slutet av 2018, vilket gör att arbetet på klippning, redigering och annat har på gått länge. Jenkins berättar också att Wonder Woman 1984 i princip redan var klar och redo att släppas på bio när Coronaviruset bröt ut i början av året. Patty Jenkins har också under en längre tid sagt att hon även vill göra en tredje film med Wonder Woman och eventuellt en spinoff som fokuserar på Amazonerna.

Jenkins pratade med Total Film Magasin och berättade följande:

Jag har tryckt på pausknappen och vi kommer inte att påbörja något nytt projekt som Wonder Woman 3 eller någon spinoff. Jag hoppas dock att få göra spinoffen om Amazonerna innan Wonder Woman 3. Man vet aldrig hur detta kommer att sluta.

Wonder Woman 1984 var först tänkt att ha premiär den 5 augusti men nu flyttades den fram till den 2 oktober. I filmen får vi se skådespelare som Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal och Natasha Rothwell berättar Batman-News

Läs också om att Christopher Nolans nya film Tenet också fortsätter att skjutas upp.

NÄSTA ARTIKEL