Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Christopher Nolans Tenet skjuts upp på nytt

Christopher Nolans Tenet skjuts upp på nytt

Kristian Andersson | Nyhet
26 juni 2020
Kristian Andersson | Nyhet
26 juni 2020

Nytt premiärdatum för den efterlängtade blockbustern.

Christopher Nolans kommande film "Tenet" skjuts upp ännu en gång på grund av att biografer i New York och Los Angeles inte riktigt ännu vågat öppna som planerat.

Foto: Warner Bros.

Tidigare i månaden kunde vi rapportera att Tenet skjuts upp från 17 juli till 31 juli. Nu rapporterar Variety att Christopher Nolans blockbuster skjuts upp på nytt, till 12 augusti.

Tenet är tänkt som den stora premiärfilmen i samband biografernas återkomst, och det är av den anledningen som filmens premiär skjuts upp bara ett par veckor åt gången. I USA håller man på att öppna biografer successivt men man vågar inte riktigt ännu öppna tillräckligt mycket i New York och Los Angeles för att Warner Bros ska vilja släppa filmen.

Enligt Variety kommer filmens premiärdatum att flyttas på nytt ifall man inte kan öppna biograferna i New York och Los Angeles, som utgör en stor del av kakan vad gäller biljettförsäljningen.

I Sverige är Filmstadens biografer nu öppna och fler kommer att slå upp sina portar successivt (läs när din biograf öppnar här). 

Fortsätt scrolla för fler nyheter!