Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Wonder Woman 2 kan släppas direkt på streaming

Wonder Woman 2 kan släppas direkt på streaming

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 mars 2020

Kan släppas digitalt i sommar.

Uppföljaren "Wonder Woman 1984" är än så länge tänkt att släppas på biografer den 5:e juni. Men enligt amerikanska medier överväger Warner Bros att släppa filmen digitalt.

Gal Gadot i "Wonder Woman".
Foto: Warner Bros. 

Under coronakrisen har vi sett mängder av biopremiärer ställas in. Nu kan även en av sommarens största blockbusters, Wonder Woman 2, få sin premiär stoppad – åtminstone på biografer. Enligt uppgifter från Slashfilm och The Wrap funderar filmens produktionsbolag Warner Bros på att släppa filmen direkt för streaming. Detta har dock inte bekräftats av produktionsbolaget. 

En release på digitala tjänster vore förstås ett risktagande från företaget, som skulle kunna förlora stora intäkter ifall det inte flyger. Tanken är nämligen att Wonder Woman 2 ska landa på Video on demand-tjänster, så att den som vill se filmen får betala för att hyra den. 

MER LÄSNING: 

Här kan du fortfarande gå på bio
Biofilmer släpps direkt för streaming
Marvel fas 4 – detta vet vi

Vi fick i dagarna nyheten att Universal släpper sina bioaktuella filmer på streamingtjänster, där de går att hyra för 189 kr styck. Detta rör titlar som skräckisen Den osynlige mannen, thrillern The Hunt och kostymdramat Emma