Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wisting säsong 4 – Detta vet vi

Wisting säsong 4 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 april 2022

Kommer det fler fall med Wisting till streamingtjänsten?

Viaplays älskade kriminalserie är tillbaka med en ny säsong vars alla avsnitt går att streama. Så hur ligger det till med Wisting säsong 4?

I den tredje säsongen av Wisting är Carrie-Anne Moss tillbaka bredvid Sven Nordin. Handlingen bygger den här gången på Jørn Lier Horsts bok Nattmannen. När någon placerat ett huvud på en påle blir Larvik skräckslaget. När Wisting hanterar det brutala fallet får han på nytt hjälp av FBI-utredaren Maggie Griffin och tillsammans bemöter de iskalla brottslingar. 

Många har kastat sig över den nya säsongen och vill nu veta hur det ligger till med Wisting säsong 4, kommer den att bli av? Filmtopp har grävt i saken!

Än så länge har inte Viaplay bekräftat att vi får se en fjärde säsong av Wisting. Däremot bedömer vi det som högst sannolikt. Serien har kommit igång rejält igen med två säsonger på kort tid och är högst populär bland streamingtjänstens tittare. Dessutom finns det flera böcker av Jørn Lier Horst att basera nya säsonger på. 

Vad gäller de medverkande i serien så verkar det heller inte som att glöden slocknat hos dem. I synnerhet inte hos huvudrollsinnehavaren Sven Nordin:

– Det är en serie som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har blivit kär i William Wisting och älskar att gestalta honom, säger Nordin i ett pressmeddelande.

Ja, mycket talar för att vi får se en ny säsong av serien.

När kommer Wisting säsong 4?

Om vi får se en fjärde säsong av Wisting, vilket vi räknar kallt med, så är det svårt att förutspå när den kan tänkas komma. Sett till att det dröjde drygt ett halvår mellan säsong 2 och 3 kan det isåfall vara som så att Wisting säsong 4 kommer ut redan i höst.

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer om seriens framåtrörelse.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL