Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Warwick Davis om Willow och karriären: "Resten är historia"

Willow säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 januari 2023

Tveksamt att äventyrsserien återvänder

Hela äventyrsserien med Warwick Davies tillbaka i titelrollen finns nu att streama på Disney+. För dig som undrar hur det blir med "Willow" säsong 2 har Filmtopp sökt nätet efter svar.

1988 fick vi se den klassiska äventyrsfilmen med Warwick Davies i rollen som en ung bonde, som plötsligt får det livsviktiga uppdraget att skydda en bebis från rikets onda drottning. I december släpptes serien med Davies tillbaka för att leda oss på nya äventyr tillsammans med en dysfunktionell grupp. Samtliga avsnitt av den nya produktionen finns nu att streama på Disney+. Kommer vi att få se Willow säsong 2? 

Willow säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Disney+.

Som det hela står sig just nu är ingenting ännu klart: Disney har inte beställt en andra säsong av Willow. Första säsongen har delat fansen såväl som kritikerna, vilket kan försätta en eventuell fortsättning i gungning. Det blyga betyget 5.4/10 på IMDb talar för att serien till det stora hela varit en besvikelse bland tittarna.

Hur som helst ser det ut att finnas en tro på serien. Inte nog med att Disney trycker hårt på att marknadsföra den: själva produktionen vill gärna bygga vidare på det arbete som de påbörjat. 

När han fick frågan ifall serien skulle återvända för en andra säsong, sade showrunner Jonathan Kasdan följande till ComicbookMovie.com:

– Jag hoppas det, vi jobbar i alla fall på saken. Jag bönar och till Kathy [Kennedy] eftersom att jobba med dessa skådespelare och detta crew har varit den bästa upplevelsen.

Kasdan adderade:

– Vi känner fortfarande att det finns många berättelser och större platser att besöka.

När kommer Willow säsong 2?

Vi är som sagt långt ifrån övertygade om att det kommer en fortsättning på Willow, men skulle så bli fallet lär det inte ske någon gång i år utan snarare först under 2024. Men det här är som sagt bara spekulationer. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker runt "Willow" säsong 2. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL