Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Wentworth Miller hoppar av Prison Break

Wentworth Miller lämnar Prison Break

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 november 2020

"Jag är färdig. Officiellt."

Prison Break-stjärnan Wentworth Miller är känd för sin roll som geniet Michael Scofield, som vet hur man rymmer från ett fängelse. Nu hoppar han av rollen för gott, på grund av att karaktären är heterosexuell.

Wentworth Miller kommer inte att spela Michael Scofield igen. Detta bekräftar skådespelaren på sitt Instagram-konto där han i ett inlägg berättar för sina 2,2 miljoner följare att han fått nog av rollen.

– Jag är färdig med Prison Break. Officiellt. Jag vill helt enkelt inte spela heterosexuella karaktärer. Deras berättelser har blivit berättade gång på gång, skriver Miller i inlägget.

Han berättar vidare att han förstår besvikelsen hos den som hoppats på en sjätte säsong. 

Miller kom ut som homosexuell i mitten på 2013, vilket var fem år efter att hans medverkan i karriärens mest framgångsrika produktion, Prison Break. Serien kom tillbaka med en specialsäsong 2017 som mottogs väl. Därefter har det spekulerats till och från om ytterligare säsonger. En fortsättning känns nu väldigt långt borta, om inte manusförfattarna hittar ett sätt att bygga vidare på storyn utan Michael. Kanske väljer skaparna att satsa på en spinoff om någon av seriens älskade birollskaraktärer. 

MER LÄSNING: 

Serierna med de sämsta sluten

Samtliga säsonger av "Prison Break" finns att se på Viaplay.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL