Good Luck Guys 2023 – lär känna årets deltagare

Vinnarna av Good Luck Guys säsong 2: ”Vi kommer ut som Tarzan och Jane”

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 12:12 | Publicerad 16 december 2023 kl. 12:12

En ny säsong har nått sitt slut

Den andra säsongen av tävlingsprogrammet "Good Luck Guys" har gått i mål och vi kan konstatera att vinnarparet är Johanna Öholm och Sebastian Tadros.

Under säsongens åtta avsnitt har de tagit sig igenom många svåra prövningar i tropiskt klimat. Efter finalen kunde programledaren Kodjo Akolor utropa de två influencerna Johanna Öholm (känd från Spökjakt) och Sebastian Tadros (Årets Förebild på Hey You Awards) som lyckliga vinnare av Good Luck Guys säsong 2

Vinnarna av Good Luck Guys säsong 2: ”Vi kommer ut som Tarzan och Jane”
Sebastian Tadros och Johanna Öholm. Foto: Amazon Prime Video.

Vinnarna av Good Luck Guys säsong 2: ”Vi kommer ut som Tarzan och Jane”

Den stora finalen var en som bjöd på mycket. Den bestod av ett överlevnadsmaraton där deltagarna skulle ta sig genom djungeln och ut till stranden där det väntade utmaningar som de kände igen från säsongens gång, bland annat sådana involverande lås, fiskespön och olika ställningar.

Inför tävlingen hade lag blå bestående av Johanna Öholm och Sebastian Tardos samlat på sig 73 pärlor, och lag rosa, bestående av Isa Östling och Tilda Törnqvist, 70 stycken. Detta gav lag blå ett försprång i tävlingen på trettio sekunder. Efter en lång och intensiv final, där de två lagen låg på ordentligt för att bärga hem segern, skulle mycket riktigt laget med fördel till slut få segra. Vinnarna av Good Luck Guys säsong 2 på Amazon Prime Video är Sebastian Tadros och Johanna Öholm. 

– Vi kom in i den här djungeln som Sebastian Tadros och Johanna Öholm. Vi kommer från den här djungeln som Tarzan och Jane, säger Sebastian efteråt.

Grattis, säger vi på Filmtopp!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL