Good Luck Guys 2023 – lär känna årets deltagare

Good Luck Guys 2023 – lär känna årets deltagare

  • Amazon Prime
Filmtopp
24 augusti 2023 kl. 09:52

Realityserien kommer tillbaka

Nu är det officiellt – Amazon Prime Videos realityserie "Good Luck Guys" återvänder med en ny säsong. Här är alla deltagare i Good Luck Guys 2023.

Förbered dig för ett nytt, svettigt äventyr när Good Luck Guys återvänder för en andra säsong i höst. Med Kodjo Akolor som programledare får vi följa när sex influencerpar ska försöka överleva på en öde strand i Thailand.

I denna helt nya och främmande verklighet ska de bevisa att de kan mer än att underhålla oss på sociala medier. Bekvämligheterna från hemmaplan där hämtmaten aldrig är längre bort än ett knapptryck, förbyts här mot ett liv med matbrist och mobilförbud.

Alla deltagare i Good Luck Guys 2023

Ann och Fi i Good Luck Guys
Foto: Prime Video

Lag orange – Ann Söderlund, 50, och Fi Lindfors, 43

Ann Söderlund är den välkända TV-profilen med över 25 års erfarenhet som journalist, programledare, författare och som idag är aktuell med podcasten Inte din mamma tillsammans med Sanna Lundell. Fi Lindfors är influencer, feminist, debattör, föreläsare och i år aktuell med boken Big dick energy – den ultimata guiden till vad kvinnor vill ha.

Marcus och Ilona
Foto: Prime Video

Lag lila – Marcus Dübois, 27, och Ilona Thörner, 23

Freestyle motorcross-proffset Marcus Dübois bjuder till vardags in sina YouTube-prenumeranter till att följa med på alla hans galna upptåg. Sedan ett år tillbaka delar han och flickvännen Ilona Thörner med sig av sin vardag på kanalen. Ilona är influencer och dedikerar sig helhjärtat till sina sociala kanaler.

Isa och Tilda
Foto: Prime Video

Lag rosa – Isa Östling, 19, och Tilda Törnqvist, 26

Isa Östling är influencern från Västerås som fick sitt stora genombrott på Tiktok under pandemin när hennes videor gick viralt. Tilda Törnqvist är realityprofilen som medverkade i Paradise Hotel 2021. Utan rädsla för att säga vad hon tycker och tänker har hon synts frekvent i media.

Johanna och Sebastian
Foto: Prime Video

Lag blå – Johanna Öholm, 28, och Sebastian Tardos, 26

Johanna Öholm är känd från bland annat Jocke och Jonnas Spökjakt och sin tidigare YouTube-kanal Gustav och Johanna. Sebastian Tardos har utsetts till Sveriges fjärde mäktigaste på YouTube 2020, "Årets Förebild" under influencergalan Hey You Awards, släppt låten ”Proud” och varit DJ under Samir och Victors turné.

Good Luck Guys
Foto: Prime Video

Lag röd – Sara Bolay, 31, och Elin "Woodie" Skog, 26

Duon är kända realityprofiler som båda varit med i flera säsonger av bland annat Ex on the beach. Sara Bolay – känd för sin frispråkighet och kaxiga stil – är numera bosatt i Dubai. Elin – känd för att bland annat ofiltrerat dela med sig av sitt liv i en podcast ihop med Josephine Qvist – är bosatt i Stockholm.

Oscar och Victor
Foto: Prime Video

Lag gul – Oscar "Gordon" Dewoon, 28, och Victor Dewoon, 26

När Oscar startade sin YouTube-kanal 2019 hamnade han snabbt på en hög ranking. Två år senare hade han ett av Sveriges mest tio sedda klipp på YouTube. Idag syns Victor ofta i broderns videos och tillsammans gör bröderna humorvideos om allt mellan himmel och jord.

"Good Luck Guys" 2023 har exklusiv premiär den 10 november på Prime Video.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL