Zebrarummet säsong 2 – Detta vet vi

Zebrarummet säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 25 augusti 2021 kl. 05:08 | Publicerad 24 augusti 2021 kl. 12:08

Får vi återvända till Tuna Kvarn?

Den första säsongen av Viaplays Zebrarummet finns att se i sin helhet på Viaplay. Om det kommer att bli en fortsättning för produktionen är i dagsläget inte känt.

MER LÄSNING:

Serien som bygger på en idé av Henrik Schyffert och Gustaf Skördeman är Sveriges största snackis just nu. Många har förälskat sig i skådespelarnas insatser och önskar att få se mer av dem framöver. Men än så länge vet vi inte om vi kommer att få se Zebrarummet säsong 2.

Nej, det är inte bekräftat av Viaplay att vi får se en andra säsong av Zebrarummet. Däremot finns det goda skäl att tro på fortsättning. 

Serien, som har flera kända skådespelare i Alva Bratt, Valter Skarsgård, Edvin Endre och Schyffert själv, har fängslat svenska folket. Den har även fått övervägande positiv respons av landets kritiker. Det är också uppenbart att Viaplay tror hårt på serien. Så här lät det när streamingtjänstens innehållschef Filippa Wallestam presenterade den i höstas: 

– Vi strävar alltid efter att skildra samhället från olika perspektiv, och vi är stolta över att Henrik Schyffert gav oss förtroendet att förvalta hans historia. Det här är en fantastiskt spännande berättelse med ambitionen att ta sig innanför väggarna till en av västvärldens mest mytomspunna världar, elitens internatskolor.

Utöver detta ska vi även ha i åtanke att Viaplay håller fast vid sina succéer. De har de senaste åren förnyat sina publikfavoriter, till och med Partisan som ur ett berättarperspektiv känns svår att bygga vidare på.

Oavsett hur sannolikt det är att vi får se Zebrarummet säsong 2, så får vi tills vidare hålla tummarna tills den blir garanterad. Filmtopp uppdaterar dig om seriens framtid.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL