Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vilken tid släpps The Outlander säsong 6? Här är svaret!

Vilken tid släpps The Outlander säsong 6? Här är svaret!

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 mars 2022

Nu fortsätter det efterlängtade äventyret

Snart är det äntligen dags för "Outlander" säsong 6 att få premiär, det hyllade fantasydramat som fängslar tittare över hela världen.

Den brittiska serien Outlander bjuder på det mesta. Tidsresor, äventyr, romantik och drama! Sedan den första säsongen hade premiär 2014 har serien vuxit sig stor världen över med en efterlängtad sjätte säsong på ingång.

Fansen har däremot fått vänta extra länge den här gången då den rådande pandemin försvårat inspelningen. Men snart är det äntligen dags, snart kommer äntligen nya avsnitt.

Då släpps Outlander säsong 6

Seriens stjärnor Sam Heughan och Caitriona Balfe återvänder i vanlig ordning med kärlek och bråk. Likaså kommer Sophie Skelton och Richard Rankin tillbaka till sina roller.

Outlander säsong 6 släpps här i Sverige under månaden den 7 mars, då det första avsnittet får premiär på Viaplay kl. 20.00. De tidigare säsongerna av Outlander finns att streama på flera tjänster, men just den sjätte säsongen är än så länge helt exklusiv hos Viaplay.

Här kan du läsa när nästa avsnitt av Outlander släpps!

Mer är på ingång

Utöver att serien redan är bekräftad för en sjunde säsong är det nu klart att seriens showrunner Matthew B. Roberts är klar för att både skriva och producera en spinoffserie. Däremot har vi inga som helst indikationer om seriens handling om eller vilken tidsålder den ska utspelas i.

Nu hoppas vi att Outlander säsong 6 har varit värd väntan.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL