Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Viaplay satsar på ny barnserie 2021

Viaplay satsar på ny barnserie 2021

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 mars 2021

Taylor's Island heter barnserien som kommer till Viaplay senare i år.

En av Viaplays originalsatsningar under 2021 är barnkomediserien "Taylor's Island", meddelar NENT Group i ett pressmeddelande. Serien består av 20 avsnitt och förväntas få sin premiär senare i år.

Den nya barnserien "Taylor's Island" är en av Viaplays originalsatsningar under 2021. Serien, som riktar sig till barn i åldrarna 6-11 år, handlar om den äventyrslystna tjejen Taylor Young som fascineras av mysterieret och fenomenen kring en mystisk ö.

Barnserier på Viaplay.

STREAMA BARNFILMER GRATIS HOS FILMTOPP

I den här actionfyllda barnkomediserien möter vi Taylor Young, en tjej som fascineras av mysteriet och fenomenen kring en mystisk ö, där hennes farbror försvann. Tillsammans med ett gäng kompisar, däribland den rebelliska Nori, den tuffa, modiga och adrenalinsökande Meesha, den något hypokondriska och oroliga Ellis och så inte minst Taylors lillasyster Lila, en blivande vloggerska med en förkärlek för trubbel.

Taylor är fast besluten att komma till botten med öns hemligheter och alla dess oförklarliga händelser. I strävan efter sanningen får vi följa med vännerna på ett äventyr med oändliga stränder, dolda skatter, kryptiska gåtor, en stad full av färgglad karibisk kultur och spännande legender som väntar på att bli upptäckta. 

Med Taylor's Island utökar Viaplay sitt snabbt växande barninnehåll, som bland annat inkluderar Kristallennominerade Sagassagor och Det stora experimentet samt tittarfavoriterna Fixi i Playland, Mias magiska värld och Peppy Pals.

– Vi är otroligt glada över att snart kunna erbjuda våra yngre tittare den här fartfyllda och spännande serien. Viaplay har sedan tidigare ett väldigt uppskattat barninnehåll och därför känns det extra kul att vi fortsätter utveckla och bygga på vårt utbud i den här genren, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Nordic Entertainment Group.

Serien är producerad av Fremantle och är ett samarbete mellan Nickelodeon International och ViacomCBS-ägda australiensiska produktionsbolaget Network 10. Taylor's Island kommer sändas i 20 avsnitt på Viaplay senare i år.

NÄSTA ARTIKEL