Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vi barn från Bahnhof Zoo säsong 2 – Detta vet vi

Vi barn från Bahnhof Zoo säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 mars 2021

Kommer ungdomsdramat tillbaka?

Tidigare i år släppte Viaplay en TV-version på den tyska kultfilmen från 1981. Många är vi som undrar ifall det kommer mer av produktionen eller om den tackar för sig redan efter en säsong.

MER LÄSNING:

Nya filmer och serier på Viaplay

Recension – Vi barn från Bahnhof Zoo

Denna nyproducerade dramaserie i åtta delar har både en bok och film som förlaga. I berättelsen som utspelar sig i Berlin följer vi unga människor som söker frihet men går vilse i droger och prostitution. Vad gäller Vi barn från Bahnhof Zoo säsong 2 är det i dagsläget oklart om vi får se den förverkligas. 

Än så länge har Viaplay inte bekräftat att vi får se Vi barn från Bahnhof Zoo säsong 2, så vi kan därför bara spekulera i saken. Tittar vi på seriens mottagning har den fått blandade betyg av Sveriges kritikerkår. Vad gäller mängden tittare har inte streamingtjänsten gått ut med några specifika siffror. Detta har de tidigare gjort produktioner gått oerhört bra, som med Älska mig, Partisan och Lyckoviken

Vad kan Vi barn från Bahnhof Zoo säsong 2 tänkas handla om?

Tittar vi på de storymässiga förutsättningarna finns det goda möjligheter att fortsätta på serien. Visst bygger den på självupplevda historier, men nog är det så att TV-produktioner tenderar att handla ännu mer om arenan snarare än karaktärerna. Det vill säga att rollfigurer kan komma och gå medan universumet består. I det här fallet kan vi utan problem se att man följer en ny grupp ungdomar på gatorna i Berlin. Hur det faktiskt blir får vi vänta och se. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om Vi barn från Bahnhof Zoo säsong 2. Den första säsongen finns att se i sin helhet på Viaplay.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL