Två systrar säsong 2

Två systrar säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 03 september 2021 kl. 12:09 | Publicerad 02 september 2021 kl. 13:09

Ljust för nya serien

Viaplays nya dramakomediserie "Två systrar" landar på streamingtjänsten den 5 september, men redan nu ser det ljust ut för en fortsättning. Här är varför!

Två systrar är en populär bokserie skriven av Hannah Widell och Amanda Schulmans om systrarna Alicia och Vanessa. Den 5 september dyker en TV-serie baserad på böckerna upp på streamingtjänsten Viaplay, i vilken vi ser Dilan Gwyn och Julia Ragnarsson som de älskade karaktärerna.

Den första säsongen består av åtta avsnitt på 25 minuter vardera och blandar humor med drama. I övriga roller ser vi skådespelare som Happy Jankell, Hannes Fohlin och Jens Hultén. Vi ser även vår världsberömda fotomodell Caroline Winberg i en roll.

Troligt att Två systrar säsong 2 blir av

Även om serien inte har släppts ännu bedömer vi det som väldigt sannolikt att Två systrar får minst en säsong till. Dels eftersom serien faktiskt baserar sig på en romantrilogi (tre böcker borde vara underlag för minst tre säsonger) dels för att både skådespelare och upphovsmän är supertaggade på att göra mera.

När Filmtopp pratade med Julia och Dilan om att återvända till sina karaktärer sa de följande:

Julia: Jag vill inte snacka mer mina andra jobb men den det var så himla kul att få spela polisaspirant eller journalist. Det var så jävla skönt att bara få fokusera på relationer, jag vill jättegärna göra det här igen. Det var bara kul. Det var så roligt!

Dilan: Ja! Det vore väldigt kul att får jobba vidare med den här serien. Ibland är det skönt att bara göra en relationsserie eller film som inte är skitdjup.

När vi pratade med Hannah Widell och Amanda Schulman om det skulle bli åtminstone tre säsonger var de minst lika entusiastiska över att fortsätta serien:

Amanda: Hoppas det! Vi får ligga på Viaplay.

Hannah: Ja, hoppas det! Utan att spoila slutar serien med att man vill ha en till säsong.

Då kommer Två systrar säsong 2

Än så länge har inte Viaplay gett grönt ljus till Två systar säsong 2, det vanligaste är att beskedet kommer en månad eller två efter premiären, men sett till att både skådespelare och upphovsmän är så pass intresserade bedömer vi det som väldigt sannolikt.

I så fall kan vi förvänta oss att den nya säsongen dyker upp i september 2022. Tills dess, njut av de bästa serierna på Viaplay!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL