Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer till Viaplays nya serie Close to Me

Trailer till Viaplays nya serie Close to Me

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2021

Släpps i helgen.

Den 12:e september är det premiär för Viaplays psykologiska thriller Close to Me, med Wonder Woman-stjärnan Connie Nielsen och Christopher Eccleston i huvudrollerna. Här är den officiella trailern.

MER LÄSNING:

Nu släpps den officiella trailern där Jo kämpar med att få tillbaka minnet och berättar för sin man att hon börjar få vaga glimtar av det gångna året. Efter ett tag kommer hon ihåg att hon inte var ensam när hon föll ner från trappan och bestämmer sig för att ge sig ut på en nervkittlande jakt efter sanningen. 

– Close to Me är en psykologisk resa in i sinnet - hur det definierar vem du är och hur chockerande det är när din uppfattning och övertygelse om dig själv och ditt liv krossas inför nya minnen. Jo är på väg att upptäcka sanningar om sig själv som hon inte var beredd på och aldrig trodde hon skulle behöva möta, säger Connie Nielsen

Viaplays originalserie i sex delar kretsar runt det gifta paret Jo och Rob (Christopher Eccleston) som till synes verkar ha allt. Ett vackert hus på engelska landsbygden, klipska barn och ett fint äktenskap. Jos tillvaro vänds plötsligt upp och ner när hon råkar ut för en hemsk olycka och förlorar minnet av det senaste året.

Se trailern till "Close to Me" här:

- Att spela Jo, en kvinna med en hjärnskada som tvingas bli detektiv i sitt eget liv, fick mig att inse om och om igen att uthållighet och humor är nyckeln till att överleva de ögonblick då livet ställer dig inför ett hinder. Jos humor och styrka fick mig att älska henne även när hon var sitt värsta jag, säger Connie Nielsen.

Close To Me bygger på Amanda Reynolds bästsäljande roman med samma titel, och är skriven av Angela Pell (Snow Cake, Gifted) samt regisserad av Michael Samuels (Man in an orange shirt, Any Human Heart). Gina Carter (See how they run, Moone Boy) och Connie Nielsen är exekutiva producenter tillsammans med Robert Taylor och Ed Clarke från The Development Partnership (TDP) och Dave Clarke från NENT Studios UK. Exekutiv producent på NENT Group är Josephine Zapata Genetay.

"Close to Me" är en psykologisk thriller i sex delar med premiär exklusivt på Viaplay den 12:e september. 

NÄSTA ARTIKEL