Trailer till dramaserien Furia på Viaplay

Trailer till dramaserien Furia på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:08 | Publicerad 30 augusti 2021 kl. 13:08

Nästa stora norska originalproduktion av streamingjätten.

26 september släpps samtliga avsnitt av politiska dramaserien "Furia" på Viaplay. Nu kan du se den första teasern till den norska originalproduktionen med Ine Marie Wilmann och Pål Sverre Hagen från "Exit" i huvudrollerna.

MER LÄSNING:

Hotet från de högerextrema krafterna växer sig allt starkare i Europa. I Furia, som är en blandning av hög puls-thriller och drama, dras tittarna in på en mörk resa från den norska idylliska lilla kustbyn Åndalsnes till storstadspulsen i världsstaden Berlin. Två städer helt skilda från varandra, men som vävs samman när hotet kommer allt närmare.

I den nya Viaplay-serien Furia, som har premiär 26 september, gör den norska hyllade skådespelar-duon Ine Marie Wilmann och Pål Sverre Hagen – kända från succéserien Exit – huvudrollerna tillsammans. 

Ta en första titt på "Furia" här:

Ragna (Ine Marie Wilmann) arbetar på det vackra turistmålet Romsdalen i Ådalsness. I hemlighet lever hon ett mörkt liv online. Polisen Asgeir (Pål Sverre Hagen) anländer till samma plats med sin dotter. Tillsammans måste far och dotter hålla en låg profil, gömda från den ryska maffian. Tillsammans binds nu deras historier samman i en resa som håller tittaren på högspänn.

Furia är Viaplays nästa norska produktion efter tittarfavoriterna Delete Me, Pørni, Wisting och Maskineriet. Furia har spelats in i Åndalsnes, Oslo och Berlin. Redan innan premiär är Furia hyllad och har utsetts till en av åtta finalister i The Series Mania Festival, en av Europas viktigaste och ledande festivaler för dramaserier.

Den första säsongen av "Furia" släpps i sin helhet på Viaplay den 26:e september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL