Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tjockare än vatten säsong 3 – Trailer & allt vi vet

Tjockare än vatten säsong 3 – Trailer & allt vi vet

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2020

Spänningen fortsätter i Viaplays succéserie.

Här är officiella trailern för tittarsuccén "Tjockare än vatten" som nu återvänder med en tredje säsong exklusivt på Viaplay. Vad tror du om spektaklet?

Efter förra säsongens dramatik återvänder syskonen Björn Bengtsson och Aliette Opheims karaktärer Lasse och Jonna till Åland. När konflikterna tränger sig på är den stora frågan vem som kommer att ta på sig skulden den här gången? Tjockare än vatten har nordisk säsongspremiär 20 mars på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay.

I huvudrollerna återvänder de kritikerrosade skådespelarna Björn Bengtsson, Joel Spira och Aliette Opheim till Tjockare än vatten. Dessutom dyker Filip Berg upp i en ny roll.

Filip Berg i "Tjockare än vatten" säsong 3.
Foto: Viaplay.

I den tredje säsongen återförenas syskonen på Åland igen, tre år efter att familjens pensionat brunnit ned. Tillsammans gör de en kraftsamling för att försöka få ordning på allt och göra det nya hotellet redo för försäljning. Men snart hopar sig konflikterna och frågan är vem som kommer ta på sig skulden den här gången?

– I denna säsong får vi se en helt ny sida av Lasse och vi har verkligen fördjupat dramat. Att ha fått sjunka ner i det har varit grymt utmanande och stimulerande. Den här säsongen gör mer än någonsin skäl för titeln, blod är Tjockare än vatten, säger Björn Bengtsson.

Likt förgående säsonger består rollistan av ett flertal av Nordens mest talangfulla skådespelare. Förutom Björn Bengtsson (The Last Kingdom), Joel Spira (Snabba Cash) och Aliette Opheim (Kalifat) ser vi bland andra Saga SarkolaMolly NutleyFilip BergTobias ZilliacusJessica Grabowsky, Ville Virtanen och Stina Ekblad. Viaplays originalserie produceras av Cecilia Norman Mardell på Nice Drama och manusförfattare är bl.a. Erik Eger, Maria Nygren och Marianne Willtorp

Relaterad läsning:

Nytt på Viaplay
Alla Bondfilmer till Viaplay
Exklusivt: Josephine Bornebusch om "Solsidan" och "Älska mig"