Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Thunder in my Heart säsong 2 – Detta vet vi

Thunder in my Heart säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 maj 2021

Kommer Viaplays nya storsatsning tillbaka?

Nu finns alla åtta avsnitt av nya serien "Thunder in my Heart" tillgängliga att se på Viaplay. Är du en av de som undrar ifall vi kommer att få se ytterligare en säsong? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Senaste nytt på Viaplay

I Viaplays nya dramaserie följer vi nydumpade Sigrid (Amy Deasismont) som tampas med flera stora problem, från strul på arbetet och trassliga kärleksrelationer till en kontrollerande och aggressiv pappa. I rollen som hennes bästa vän ser vi nya stjärnskottet Alexander Abdallah. Produktionen har lockat stor uppmärksamhet och det återstår att se om fansen får det de vill ha: Thunder in my Heart säsong 2.

I dagsläget är det inte känt om vi kommer att få se en andra säsong av serien, som utvecklats av Amy Deasismont. Medan vi väntar på besked av Viaplay får vi dela med oss av det vi vet.  

Så säger Amy och Alexander om Thunder in my Heart säsong 2

I intervjun ovan berättar en av seriens stjärnor Alexander Abdallah för Filmtopp att han inte vet ifall det blir en till säsong. På frågan börjar han skoja och fråga runt seriens producenter, som han menar inte heller vet: 

– Vet man någonsin hur det blir?, säger han till Filmtopps Åsa Holmberg

När Filmtopp pratade med Amy berättade stjärnan att hon hemskt gärna vill göra en till säsong och fortsätta utforska karaktärerna. Känslan är då förstås att så blir fallet. En serie som fångar många tittare och har en produktion som brinner för att fortsätta brukar sällan resultera i annat än just en fortsättning. Baserat på Viaplays tempo kan vi isåfall förvänta oss att se den andra säsongen till sommaren eller hösten 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Thunder in my Heart säsong 2. 

NÄSTA ARTIKEL