Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The American Runestone säsong 3 – Detta vet vi

The American Runestone säsong 3 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2020

Säsong 3 skulle redan ha varit inspelad.

Med en helt ny säsong på Viaplay gräver Peter Stormares dokumentärserie vidare efter svaret på sanningen om den omdebatterade stenen The Kensington Runestone. Hur ser det ut med en tredje säsong? Detta vet vi.

Sveriges ledande streamingtjänst Viaplay fortsätter att producera nya serier och filmer. Nu är fortsättningen på The American Runestone här. Inledningsvis drar Peter Stormare och Elroy Balgaard igång en arkeologisk utgrävning, baserad på de nya upptäckterna från den första säsongen. Kommer vi att få se ännu en säsong av serien, och isåfall när? 

Om allt vill sig väl ser vi The American Runestone säsong 3 under första halvan av 2021.

Viaplay har ännu inte själva bekräftat att en tredje säsong är på väg. Men så verkar fallet vara. Stormare är väldigt passionerad gällande Kensington-stenen och sagt att det är hans kall i livet att ta reda på hur det egentligen ligger till med upptäckten av Nordamerika. Han kommer garanterat att vilja fortsätta serien tills han tagit reda på det han vill och behöver veta.

I en en intervju med Filmtopp berättar Stormare också att The American Runestone säsong 3 skulle ha spelats in i juni i år om det inte vore för att produktionen likt många andra fick stoppas på grund av pandemin. Vilken status den har i skrivande stund vet vi inte riktigt, men vi räknar med att den återupptas så fort det är möjligt. 

– Det finns mycket att berätta om den svenska utvandringen, säger Peter Stormare

MER LÄSNING:

Senaste nytt på Viaplay

Viaplay gör komedi med Suzanne Reuter och Johan Ulveson

Det dröjde mindre än ett halvår mellan den första och andra säsongen. Även om det är svårt att spå kulan i de rådande omständigheterna förväntar vi oss Viaplay håller trycket uppe och att The American Runestone säsong 3 släpps senast under sommaren 2021.

Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer information om seriens prognos.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL