Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Systerskap säsong 2 – Detta vet vi

Systerskap säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 april 2022

Osannolikt med fortsättning

Nu finns Viaplays nya isländska dramathriller att se i sin helhet på streamingtjänsten. Undrar du hur det ligger till med Systerskap säsong 2? Detta vet vi.

I den nya serien Systerskap där kvinnor är förövare och inte offer, följer vi polisdetektiven Vera som utreder ett ouppklarat fall om en tjej som varit försvunnen sedan 25 år tillbaka. Sökandet leder henne till tre vänner som, nu i vuxen ålder, lever till synes perfekta liv. Hela den första säsongen finns att svepa på ett bräde på Viaplay. Många har orätt kastat över produktionen och fängslats av vad som är en lysande kriminalare. Så hur ligger landet till med Systerskap säsong 2? Filmtopp ger dig senaste nytt.

Kommer Systerskap säsong 2 till Viaplay?
Foto: Viaplay.

Som det står sig just nu har inte Viaplay beställt en andra säsong av serien. Så här tidigt efter en release är det däremot vanligt att streamingtjänster håller på att ge sådana besked. Tills att vi får något bekräftat får vi istället spekulera, så hur sannolikt känns det att vi får Systerskap säsong 2? 

Fritt spekulerat, så känns det inte särskilt sannolikt. Serien vars titel knyter sig till just den här storyn, berättar klart historien om de tre systrarna. Vi har åtminstone svårt att se hur de skulle kunna bygga en till säsong runt samma karaktärer. Likaså har Viaplay i tidigare pressmeddelanden sagt att det kommer släppas totalt sex delar, vilket stämmer överens med antal avsnitt som finns att se i dag.

Ett möjligt scenario skulle dock kunna vara att vi på sikt får en till säsong i form av en ny serie, med nytt namn, där vi får följa andra fall som ska knäckas. 

När kommer Systerskap säsong 2?

Skulle vi överraskas med en till säsong av serien, så är det svårt att säga när den kan tänkas komma. Sett till att det just nu känns osannolikt bör det dröja längre än med andra produktioner som har mer traditionella upplägg. Vi kan inte tänka oss att vi får se en andra säsong av Systerskap förrän nästa år, eller till och med under 2024. Filmtopp uppdaterar dig så fort det dyker upp något nytt kring en eventuell fortsättning.

Mer läsning:

Se också trailern till Viaplays kommande norska dramserie "Made in Oslo":

NÄSTA ARTIKEL