Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Svenska Truckers 2022 – Premiär för nya säsongen

Svenska Truckers 2022 – Premiär för nya säsongen

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 mars 2022

Nya problem på vägarna för samhällshjältarna

I början på april är det premiär för nya säsongen av Svenska Truckers 2022. De nya avsnitten släpps i vanlig på Viaplay, Viafree och TV3.

I NENT Groups högst omtyckta program Svenska Truckers 2022 fortsätter vi att följa yrkesförare som jobbar dygnet runt med att leverera alla möjliga sorters gods genom vårt avlånga land. Det och att genomföra samhällsinsatser som är av största vikt för att hålla Sverige i fortsatt rullning. 

På måndag är det säsongspremiär när succéprogrammet kommer tillbaka med sin femte säsong. I det första avsnittet kör Jörgen en femtio ton tung transformator i Skåne, men det är inte utan att flera problem dyker upp på vägen. Mattias har tagit sig hela vägen upp till den finska gränsen för att transportera alpackor, och Emina levererar fisk i Skåne. Dessvärre växlar hon ihop lådorna. 

Likaså får vi följa Max, som har varit uppe i huvudstaden sedan tidig morgon. Ja, han stressar på med att tömma sopor runt om i Stockholm – i vad som är en intensiv kamp om att hinna med sin rutt i tid.

Det första avsnittet av Svenska Truckers säsong 5 sänds på måndag den 4 april klockan 20.00 på TV3. Det och följande avsnitt kommer också att kunna streamas på både Viaplay och Viafree.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL