EXKLUSIVT: Mikael Håfström om varför alla pratar engelska i Stockholm Bloodbath

Streamingpremiär för “Stockholm Bloodbath“ – här kan du se den

  • Viaplay
Eyla Runsten
18 april 2024 kl. 17:04

Mikael Håfströms "Stockholm Bloodbath" finns nu digitalt

Filmen "Stockholm Bloodbath" hade biopremiär den 19 januari, där den svenska regissören Mikael Håfström gör film på svensk historia. Filmen är på engelska och nu kan man äntligen se den hemma.

Den svenska storfilmen "Stockholm Bloodbath" har haft sin premiär på bio och gå inte längre att se där, men om du missade premiären som var den 19 januari behöver du inte oroa dig, nu kommer den till de digitala tjänsterna. Den omtalade storfilmen som regisserats av Mikael Håfström (Ondskan, 1408) utspelar sig kring den svenska händelsen Stockholms Blodbad där vi får följa historiska karaktärer som fiktiva.

Streamingpremiär för “Stockholm Bloodbath“ – här kan du se den
Foto: Scanbox Entertainment / Viaplay.

Här kan du streama Stockholm Bloodbath

Den påkostade filmen har mötts av övervägande god respons av såväl biobesökare som kritiker. Filmtopp ger filmen en fyra i betyg och kallar den för "en av de häftigaste skildringarna av vår svenska historia". Har du ännu inte sett filmen? Då kan du ta reda på vad du tycker om den nu.

Stockholm Bloodbath bjuder på ordentligt med action. Handlingen följer systrarna Anne (Sophie Cookson) och Freja (Alba August), som är ute efter hämnd då deras familj mördades, men samtidigt så håller Kristian Tyrann (Claes Bang) på att kapa huvudena av den svenska adeln i Stockholm. Trots att filmen handlar om svensk historia, så är den på engelska och har internationella skådespelare som består av svenska, danska och brittiska personer.

Nu kan du köpa Mikael Håfströms "Stockholm Bloodbath" på SF Anytime och Viaplay för 149 kronor.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL