Strandhotellet är tillbaka med säsong 3 – se Läckberg ragga på bartender

Strandhotellet är tillbaka med säsong 3 – se Läckberg ragga på bartender

  • Viaplay
Axel Diedrichs
09 juni 2024 kl. 11:48

Deckardrottningen dyker upp i premiären

I dag är det efterlängtad premiär för "Strandhotellet" säsong 3 på Viaplay. I premiären gör Camilla Läckberg comeback i rollen som "leopardkvinnan" Sussie.

De första två säsongerna av dokusåpan Strandhotellet var enorma tittarsuccéer på Viaplay. Tittarna älskade att få följa intrigerna mellan de två rivaliserande familjerna Grip och Gyllenmark som utspelar sig i den fiktiva kuststaden Saltsjövik. Väntan på fortsättningen har därför känts som en lång sådan för fansen, men nu är serien äntligen tillbaka med sin tredje säsong.

I den nya säsongen förbereder Strandhotellet för sin nyöppning, men man stöter snart på problem när de ändringar som gjorts inte godkänns av alla. Värre blir det när skakas Saltsjövik om av ett nytt mord.

Precis som Lyckoviken är Strandhotellet skapad och utvecklad av Sveriges mest självklara deckardrottning Camilla Läckberg, som vi förra året såg dyka upp framför kameran. I den nya säsongen gör hon comeback i rollen som Sussie, en flörtig kvinna med siktet inställt på bartendern Martin. 

Strandhotellet är tillbaka med säsong 3 – se Läckberg ragga på bartender
Foto: Viaplay.

Camilla Läckberg i premiären av Strandhotellet säsong 3

Premiären av seriens fortsättning bjuder på extra allt. Förutom att vi återser karaktärerna spelade av Samuel Fröler, Sofia KaremyrFilip Wolfe och flera, så dyker självaste Camilla Läckberg upp för en oväntad comeback. I scenen flörtar hennes karaktär Sussie med bartendern Martin, spelad av Rennie Mirro. Det är tydligt att han inte är intresserad av henne på samma sätt, men Sussie strider på i hopp om att få till en mer intim träff med honom. 

– Det är roligt att vara en lite överdriven karaktär. Det hade varit tråkigt att vara en grå kvinna som bara går förbi i bakgrunden. Jag tar chansen helt enkelt och lever ut min inre leopardkvinna [skrattar]. Jag är sakta på väg åt det här ändå, om tio år är detta min vardagsoutfit, säger Camilla Läckberg till Filmtopp.

Du som vill se Camilla Läckberg ragga i premiären av "Strandhotellet" säsong 3 kan nu göra det på Viaplay. Nya avsnitt släpps på söndagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL