Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Det som göms i snö säsong 2

Första titt på Det som göms i snö säsong 2

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 augusti 2021

Snart släpps det nya avsnitt

I september kommer Leif GW Persons deckare tillbaka på Viaplay. Spana in den spännande trailern till "Det som göms i snö" säsong 2.

Nu närmar det sig säsongsstart för den andra säsongen av prisade serien Det som göms i snö, som är baserad på en idé av kriminalförfattaren Leif GW Persson.

Det som göms i snö var en stor tittarsuccé som hyllades av kritikerna och nominerades i tre kategorier på Kristallen-galan 2019. Huvudrollsinnehavaren Robert Gustafsson vann en Kristall i kategorin bästa manliga skådespelare för sin gestaltning av Kalla fall-gruppens ledare Peter Wendel.

I säsong två är Peter Wendels kalla fall-grupp underbemannade. Jorma (Christopher Wagelin) har slutat och Caijsa (Louise Peterhoff) är på väg mot en längre tids ledighet. Peter mår dåligt efter att ha accepterat sin brors självmord och plågar sig själv med minnen av brodern som han inte lyckades rädda. Men allting förändras när en kollega och vän plötsligt hittas mördad.

Polismannens död blir början på det som kommer att visa att en högt uppsatt polischef (spelad av Samuel Fröler), lever ett mörkt dubbelliv. Utredningen reser också tvivel om Peters bror faktiskt tog sitt liv?

Den 19 september är det exklusiv säsongspremiär på Viaplay med alla fem avsnitt.

NÄSTA ARTIKEL