Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Efterlyst 2022

Säsongspremiär för Efterlyst på Viaplay – här är fallen!

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2022

kammaråklagare Zilla Hirsch ny expert

I morgon är det dags för Efterlyst att komma tillbaka på Viaplay och TV3. Vi har samlat fallen de nya fallen…

Nu är det dags att välkomna Efterlyst åter på Viaplay. Programmet, som är Sveriges ledande kriminalmagasin där tittarna som vanligt kan hjälpa polisen att lösa grova brott, behöver knappast någon närmare presentation.

Den här veckan tar Efterlyst bland annat upp mordet på en 40-åring i Helsingborg. Hasse Aro leder Nordic Entertainment Groups kriminalmagasin Efterlyst på Viaplay, grundpelaren i Krimtorsdag. På Viaplay blir Efterlyst längre med fler fall och fördjupningar. Efterlyst sänds även på TV3.

Nya experten i Efterlyst

Efterlyst

Ny expert denna säsong är kammaråklagare Zilla Hirsch, som gör advokat Hanna Lindblom sällskap.

Här är veckans fall i Efterlyst - torsdag 20.00 på Viaplay och TV3:

HELSINGBORG: 40-åring mördad på öppen gata
Efterlyst tar upp mordet på en 40-årig man, som sköts ihjäl i vad polisen misstänker kan vara hämnd för ett mord som offrets bror har beställt.

STOCKHOLM: Dödsskjutningen på Hotell Fridhemsplan
Efterlyst tar upp mordet på en man kopplad till den kriminella grupperingen Östberganätverket. Mannen sköts ihjäl i lobbyn till ett hotell i centrala Stockholm.

EFTERLYST: Kammaråklagare Zilla Hirsch ny expert i studion
Ny expert i studion den här säsongen blir kammaråklagare Zilla Hirsch, som nyligen uppmärksammades när hon inledde en förundersökning mot Netflix-serien Den osannolika mördaren, med brottsrubriceringen förtal av avliden. Hirsch arbetar vid åklagarkammaren i Stockholm City och fick i höstas två bröder dömda för mordet och mordförsöket vid Västermalmsgallerian förra året.

STOCKHOLM: Tema skjutningarna på Järva-fältet
Anders Djurestad, biträdande lokalpolisområdeschef Järva besöker studion för att prata om skjutningarna på Järvafältet i norr om Stockholm.

Om Efterlyst

Efterlyst är ett av Sveriges äldsta tv-program, som under sina 31 år och 58 säsonger har hjälpt polisen att lösa ett stort antal grova brott, främst tack vare tittarna. Programmet sänds live från Stockholm med poliser och experter i studion och på plats där brotten händer, runt om i Sverige. Tittarna får inte bara de senaste nyheterna utan också en helhetsbild av de aktuella brotten, som ofta kan vara svåra att överblicka när rubrikerna briserar i medierna.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL