Premiär för The Good Doctor säsong 6

Premiär för The Good Doctor säsong 6

  • Viaplay
Filmtopp
03 oktober 2022 kl. 12:22

Sjukhusserien med Freddie Highmore tillbaka

I dag är det amerikansk premiär för "The Good Doctor" säsong 6. I den återser vi Freddie Highmore som Dr. Shaun Murphy.

I den populära sjukhusserien följer vi Shaun Murphy (spelad av stjärnan Freddie Highmore), en ung kirurg som lider av autism och savant-syndrom. Han må ha svårt för människokontakt, men kan med sina extraordinära medicinska kunskaper både rädda liv och utmana sina kollegors skepsis. Allt eftersom har vi fått se Shaun både utmanas och utvecklas som person.

När vi får se The Good Doctor säsong 6 kliver Shaun in som en gift person, vilket säger det mesta om den resa han gjort. Men parallellt med seriens ljusa sida har vi också den mörka och högst dramatiska att se fram emot. En farlig knivattack har ägt rum på sjukhuset där både sjuksyster Villanueva och doktor Lim blivit allvarligt skadade. 

Premiär för The Good Doctor säsong 6 på Viaplay

Premiär för The Good Doctor säsong 6 på Viaplay
"The Good Doctor". Foto: ABC.

Än så länge vet vi inga närmare detaljer om den sjätte säsongen förutom att den har potentialen att bli maxad. Vi vet att den kommer bestå av hela 22 avsnitt, vilket är fyra avsnitt längre än föregående säsong. 

The Good Doctor säsong 6 har premiär på Viaplay den 4 oktober. Serien finns även att streama på Netflix, men där vet vi ännu inte när de nya avsnitten kommer att visas.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL