Premiär för The Equalizer säsong 3 på Viaplay

Premiär för The Equalizer säsong 3 på Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 14:02 | Publicerad 06 februari 2023 kl. 13:02
ANNONS
ANNONS

Queen Latifah är tillbaka i rollen som den före detta CIA-agenten

Queen Latifah återvänder som "The Equalizer", Robyn McCall, en mystisk före detta CIA-agent som använder sig av ett stort antal färdigheter för att försvara oskyldiga människor i desperat behov av en hjälpande hand.

Queen Latifah återvänder som "The Equalizer"

Queen Latifah återvänder som The Equalizer säsong 3
Queen Latifah. Foto: Viaplay.

Skyddsängeln är återigen redo att försvara

The Equalizer är ett amerikansk kriminaldrama som handlar om Robyn McCall, en före detta CIA-agent, som spelas av Queen Latifah. Robyn är en gåtfull kvinna bosatt i New York City, och som är ensamstående mamma till tonårsdottern Delilah, som spelas av Laya DeLeon Hayes. Med en mystisk bakgrund och omfattande kunskaper som bara en före detta CIA-agent kan ha, försöker hon hjälpa dem som inte har någon annanstans att vända sig. Hon agerar som en skyddsängel och en försvarare för dem som kan inte försvara sig själva.

Queen Latifah. The Equalizer säsong 3 Viaplay.
Queen Latifah. Foto: Viaplay.

Säsong två slutade med en rejäl cliffhanger. Medan Robyn körde sitt fordon med Vi, som spelas av Lorraine Toussaint och Delilah inuti, blev de tre kvinnorna påkörda av en bil. Två angripare sätter kort där på en huva över Robyns huvud, kastar in henne i en SVU och kidnappar henne. Samtidigt ligger Vi och Delilah utan medvetande och kan inte hjälpa henne.

I dag är det premiär för den tredje säsongen av The EqualizerViaplay och vi får följa den spännande historien om efterdyningarna av hennes kidnappning från förra säsongen, och när de som står henne närmast nu för första gången måste samlas för att rädda henne.

Den tredje säsongen av The Equalizer består av 6 avsnitt och du streamar den på Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL