Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Stella Blómkvist säsong 2 på Viaplay

Premiär för Stella Blómkvist säsong 2 på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 oktober 2022

Tvingas tänja på lagen

I helgen är det premiär för "Stella Blómkvist" säsong 2 på Viaplay. Filmtopp har fått exklusivt bildmaterial inför de nya avsnitten, som du kan se här nedan.

Stella Blómkvist är Viaplays första isländska originalserie där den första säsongen hade premiär 2017. Heida Reed (BBC:s Poldark) spelar återigen huvudrollen som den smarta, hänsynslösa försvarsadvokaten Stella Blómkvist med en försmak för fin whiskey.

Med Reykjavik som bas tar hon till sina egna speciella metoder för att skipa rättvisa. Men när hon blir involverad med några av Islands mäktigaste politiska profiler står Stella plötsligt inför en serie dramatiska nya fall som tvingar henne att tänja på sina gränser, och lagen, till det yttersta.

Stella Blómkvist säsong 2 bekräftad
Heida Reed som Stella Blómkvist. Foto: Viaplay.

Se första bilden från Stella Blómkvist säsong 2

Filmtopp kan exklusivt visa den första bilden och postern från den nya Stella Blómkvist-säsongen, som du kan ta del av här nedan.

Stella Blomkvist

Se postern här nedan:

Stella Blómkvist säsong 2

Stella Blómkvist är baserad på de bästsäljande böckerna med samma namn. Den första boken släpptes 1997 och än i dag håller författaren, som skriver under pseudonym, fortfarande sitt riktiga namn hemligt. Dramaserien är regisserad av Óskar Thór Axelsson (Black's Game) och Thora Hilmarsdóttir (The Valhalla Murders).

Stella Blómkvist säsong 2 består av sex stycken avsnitt. Serien har premiär den 2 oktober på Viaplay.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL