Premiär för ny säsong av Svenska fall på Viaplay

Premiär för ny säsong av Svenska fall på Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
09 februari 2023 kl. 10:00

I dag är det premiär för tittarfavoriten

"Svenska fall" är tillbaka på Viaplay. Det här är den tionde säsongen i ordning av serien, och den innehåller åtta nya dokumentärer om brottsfall som skakat Sverige.

Svenska Fall dokumentärserie på Viaplay
Foto: Viaplay.

Den omskakande dokumentärserien om morden som fick Sverige att stanna

I dag är det premiär för en ny säsong av Svenska fall – den svenska dokumentärserien som visar korta presentationer om hur några av Sveriges värsta mord gick till och vad som låg bakom dem. Dokumentärseriens första säsong kom redan 2018 och serien har sedan dess, i 60 avsnitt, gett oss förklaringar till hur några av Sveriges mörkaste händelser i modern tid har gått till.

Den tionde säsongens första av totalt åtta avsnitt finns tillgängligt på Viaplay i dag.

Svenska fall dokumentärserie på Viaplay säsong 10
Foto: Viaplay.

En fördjupning i några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid

 

Svenska fall är nu tillbaka med sin tionde säsong på Viaplay. Den består av åtta nya dokumentärer om de brottsfall som skakat om Sverige. Den här säsongen inleds med att vi i första avsnittet, Huvudet i kanalen, får ta del av det uppmärksammade fallet där en politiker styckmördade en man och dumpade hans huvud i Karlbergskanalen i centrala Stockholm. I samtliga åtta avsnitt får vi en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid.

Nu är det dags för premiäravsnittet av Svenska fall, "Huvudet i kanalen", och det sänds den 9 februari på TV3 och finns tillgängligt att streama på Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL