Pörni säsong 4 – Henriette Steenstrup svarar

Pörni säsong 4 – Henriette Steenstrup svarar

  • Viaplay
Filmtopp
10 december 2022 kl. 21:12

Återvänder norska tittarfavoriten?

Nu går den tredje säsongen av Viaplays norska dramaserie med Henriette Steenstrup i mål. Kommer vi att få se "Pörni" säsong 4? Filmtopp har pratat med stjärnan.

I den tredje säsongen av dramakomedin om Pernille fortsätter livspusslet att vara riktigt tufft när hon väljer att sätta andra före hon själv. Serien håller även den här gången hög nivå, och nu när den gått i mål vill fansen veta om vi får se Pörni säsong 4. I en intervju med Filmtopp svarar seriens stjärna Henriette Steenstrup på hur hon ser på dess framtid. 

Pörni säsong 4 – Henriette Steenstrup svarar
Foto: Viaplay.

Många hoppas på att serien ska komma tillbaka, och det kan den mycket väl göra, även om det inte är helt självklart. Åtminstone inte om du frågar Henriette Steenstrup. I en ny intervju med Filmtopp berättar hon om att det är utmattande att göra serien, men att hennes intresse för den likväl kan leda till fler avsnitt: 

– Alltså jag gör ju det här helt själv. Jag har visserligen två väldigt bra kreativa producenter som läser och sånt. Varje gång jag har satt punkt för en säsong är jag lite: “åh, aldrig mer”. Men samtidigt upplever jag att serien fortsätter att intresserar mig, så visst, finns det en önskan om det så kanske det finns några fler historier som jag skulle tycka om att se, säger Henriette Steenstrup till Filmtopp.

När kommer Pörni säsong 4?

Skulle vi få en till säsong av Pörni förväntar vi oss inte att den kommer dröja allt för länge. Serien hade sin premiär i maj 2021 men har redan fått tre säsonger. Detta innebär att vi borde kunna förvänta oss att se en fortsättning redan innan sommaren 2023.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt produktionen, som bara tycks bli mer populär för varje säsong.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL