Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Pörni säsong 2 – Detta vet vi

Pörni säsong 2 – Då kommer den

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2021

Det kommer mer av Viaplays norska produktion!

Den första säsongen av Viaplays norska originalserie finns nu att se i sin helhet på streamingtjänsten. Många är vi som undrat ifall det kommer mer av den framöver. Svaret är kort och gott: ja!

MER LÄSNING:

Bästa serierna på Viaplay 2021

Pörni följer vi ”Pörni Pernille, som kallas Pörni. I sitt kaotiska liv jonglerar hon barnens behov, ett hopplöst ex, jobbet, kärlekslivet och sorgen över systerns bortgång. 

Nu har vi fått konkreta besked gällande Pörni säsong 2

Med serier som Bron och Exit har vi förstått att serier från andra nordiska länder lockar väldigt stort intresse i Sverige. Viaplay har nu bekräftat i ett pressmeddelande att vi får se Pörni säsong 2. Det beror på seriens "monumentala tittarsuccé", berättar streamingtjänsten som är överlyckliga att kunna satsa vidare på sin norska produktion.

Vad gäller kritikerkårens dom står de flesta enade i att seriens huvudroll Henriette Steenstrup fullständigt briljerar, men att serien i sin helhet vinglar. Det i sig behöver inte betyda att vi inte får se en andra säsong av Pörni. För nog känns det uppenbart att man kan bygga vidare på handlingen, som drivs av en stark karaktär och nyanserad karaktär i vardagens kamp. Och produktionen verkar minst sagt vara ett kärleksbarn för Steenstrup, som även skrivit manuset.

Inspelningarna av den andra säsongen pågår just nu i Oslo med planerad premiär exklusivt på Viaplay under 2022. 

Pörni säsong 3 på väg också

Det är inte bara en andra säsong av serien som arbetas på just nu. Pörni säsong 3 kommer även den att dyka upp längre fram, men det lär dröja först till 2023. 

NÄSTA ARTIKEL