Partisan säsong 2

Partisan säsong 3 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 01 maj 2022 kl. 07:05 | Publicerad 30 april 2022 kl. 12:04

Är det sannolikt att vi får en till säsong?

Fortsättningen är äntligen här och går redan att se i sin helhet på Viaplay. Finns det ännu några uppgifter om hur det ser ut med Partisan säsong 3?

Många hade trott att man skulle sätta punkt för serien efter att ha skrivit ut både Johan Rheborg och Fares Fares ur berättelsen. Därför blev publiken överraskad när Viaplay gav beskedet om en andra säsong. I dag finns samtliga avsnitt att se på streamingtjänsten. Är du en av de som svept hela den andra säsongen och undrar hur det ser ut med Partisan säsong 3? Detta vet vi!

När kommer Partisan säsong 3?
Foto: Viaplay.

Som det ser ut just nu finns det inga uppgifter om att Viaplay har beställt en tredje säsong av Partisan. Vad vi vet har heller ingen medverkande avslöjat något om en eventuell fortsättning. Men utan att avslöja för mycket för dig som ännu inte sett alla avsnitt, så bäddar den nya säsongen för att vi kommer få se mer av serien. Och nu när streamingtjänsten valt att satsa vidare på den, så skulle det inte förvåna någon ifall vi får en till säsong. Vanligtvis är det också tre säsonger man tar höjd för med option på flera.

När kommer Partisan säsong 3?

Förutsatt att vi kommer få se en till säsong, vilket vi förväntar oss, så lär den inte dröja lika länge som mellan den första och andra. Detta antagande grundar sig i känslan att man inför den andra säsongen satte en tydlig riktning för serien. Med detta sagt förväntar vi oss att få se en tredje säsong någon gång under 2023.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Partisan säsong 3.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL