Paradise säsong 2 – Tone Sekelius avslöjar

Paradise säsong 2 – Tone Sekelius avslöjar

  • Viaplay
Filmtopp
09 januari 2023 kl. 21:01

Programledaren om vad som sker härnäst

Ställer du dig frågan ifall vi kommer att få se "Paradise" säsong 2 under 2023? I en exklusiv intervju med Filmtopp ger Tone Sekelius en statusrapport.

Nu går den första säsongen av Viaplays nya realityprogram med Tone Sekelius som programledare i mål. Undrar du ifall vi kommer att få se Paradise säsong 2? Ta då rygg på Filmtopp som tagit reda på saken.

Paradise säsong 2 – Tone Sekelius avslöjar
Foto: Viaplay.

I den nya realityserien, som är en nytagning på Paradise Hotel, följer vi ett gäng deltagare som tar sig in på Playa Nix i Mexiko för att spela spelet för att tävla om åka därifrån med priset på en halvmiljon kronor. I en intervju med Filmtopp inför årets säsongsfinal avslöjar Tone Sekelius att det blir en andra säsong av Paradise Viaplay, och att hon återvänder som programledare. 

Tone Sekelius redo för "Paradise" säsong 2

Nu när hon kommit in i sin roll ute på Playa Nix råder det inga tvivel om att Tone ser fram emot nästa säsong av Paradise. Hon berättar följande för Filmtopp om vad hon mest längtar efter att komma tillbaka: 

– Att få börja den nya säsongen med mycket mer erfarenhet, istället för, okej vad är det jag gör, vad är det som händer, hur tar jag mig an det här? Att få vara programledare har verkligen varit superkul. Det har varit som en frizon att få klä upp sig till tänderna. 

Än så länge har vi inget bekräftat premiärdatum för "Paradise" säsong 2, men Filmtopp håller dig uppdaterad. Håll utkik!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL