Nya Paradise 2022 – alla deltagare

Paradise 2022: Sebastian & Mellami lämnar – Emma Persson kliver in

  • Viaplay
Sofie Landgren
09 november 2022 kl. 16:11

Nu kliver Emma in i "Paradise" och tar över

Mellami Ate Mbago och Sebastian Ström fick idag lämna paradiset. Istället kliver den vackra svanen Emma Persson in i kärleksveckan, och hon har kommit för att stanna.

Efter en turbulent partnercermoni där både Sebastian Ström och Mellami Ate Mbago fick lämna välkomnar vi nu det senaste tillskottet, Emma Persson, in i spelet. 

Paradise 2022: Sebastian & Mellami lämnar – Emma Persson kliver in
Emma Persson. Foto: Viaplay.

Emma är en sprallig 23-årig tjej från Uppsala. Hon berättar i sin introduktionsvideo att de andra deltagarna ska vara väldigt glada att just hon tar in på Playa Nix. Hon beskriver sig som väldigt rolig och härlig, en frisk fläkt. Emma kliver in i Paradise i hopp om att hitta massa kärlek:

– Träffar jag honom, min drömkille, kommer han att vilja ha det jag har, säger hon skrattandes.

Emma fortsätter och förklarar att hon är riktigt smart, och att hon ska få alla andra deltagare att älska henne, och sen, efter det ska hon hugga alla i ryggen på ett diskret sätt.

Paradise 2022: Sebastian & Mellami lämnar – Emma Persson kliver in
Emma Persson. Foto: Viaplay.

Emma har tur och kommer in med en immunitet och kommer att bli låst med den hon väljer, så hon kommer garanterat att sitta säker på sin första kommande pertnerceremoni. Det svåra för Emma blir nu att kunna hitta rätt partner samtidigt som hon inte vill skapa allt för mycket drama såhär i början. Vem Emma väljer som sin partner får vi vänta till nästa vecka med att få reda på.

Du följer fortsättningen på "Paradise" 2022 på Viaplay.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL