Paradise 2022: Nicholas Wallner

Paradise 2022: Nicholas Wallner

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 03 november 2022 kl. 13:38 | Publicerad 02 november 2022 kl. 16:00

Playa Nix skojfriske spelare

Den 20 åriga Halmstadskillen med skådespelardrömmar, Nicholas Wallner, är med i "Paradise" för sin livs resa. Detta visade sig redan när han gjorde entré i programmet.

Paradise 2022: Nicholas Wallner
Nicholas Wallner. Foto: Viaplay.

I startelvan av årets säsong av Paradise träffar vi den skojfriske killen Nicholas Wallner, 20, från Halmstad. Nicholas har en tuff uppväxt i ryggen och har bott på skyddad adress i tio år. På grund av hans svåra bakgrund humor är väldigt viktigt, förklarar han i sin introduktionsvideo:

– Utan humor så hade jag säkert inte varit där jag är idag, säger Nicholas till tittarna.

Nicholas drömmer om att bli skådespelare då han tycker att det är otroligt häftigt att kunna gå in i olika roller och få vara någon helt annan än den han är. Att få vara med i Paradise menar Nicholas vara den största upplevelsen i livet hittills, och han är minst sagt taggad.

Nicholas Wallner. Foto: Viaplay

Nicholas anammar sitt skådespeleri rejält i sin introduktionsvideo när han presenterar några av sina karaktärer.

– Nicholas DiCaprio, eller vad ni nu vill kalla mig. Jag kan vara actionman, jag kan göra kärleksdrama, det finns inga begränsningar i vad jag kan göra. Nu åker vi!

Till en början har Nicholas hållit en ganska låg profil, men när vi kliver in i vecka två har han minsann inga problem med att börja manipulera de andra deltagarna till att göra val efter hans önskemål. Men när Matilda Lindroth, en ny deltagare, kliver in tappar Nicholas nästan talförmågan tack vare hennes utseende och det blir intressant att se om han lyckas hålla masken även inför henne.

Följ Nicholas och de andra deltagarna i årets säsong av "Paradise" på Viaplay och Pluto TV varje vecka.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL