Nya Paradise 2022 – alla deltagare

Paradise 2022: Matilda flyttar in i huset och charmar ALLA

  • Viaplay
Sofie Landgren
01 november 2022 kl. 16:11

Säg hej till Matilda!

Deltagarna i "Paradise" 2022 blir tudelade när det visar sig att nykomlingen Matilda Lindroth är extremt snygg, och samtidigt ett hot spelmässigt.

Nya Paradise 2022 börjar ta form med allt fler överraskningar och vändningar. När den nya deltagaren Matilda Lindroth välkomnas gör hon det som säsongens största joker hittills.

Paradise 2022: En ny tjej flyttar in i huset och charmar ALLA
Matilda Lindroth. Foto: Viaplay.

Inledningsvis håller den nya deltagaren Matilda Lindroth en seans med de andra paren för att lära känna dem bättre och eventuellt kunna få klarhet gällande valet av sin framtida partner. Det första paret som får träffa Matilda är Nicholas Wallner och Mellami Ate Mbago. Nicholas blir nästan mållös när han får syn på Matilda:

– Asså den där astrologen, fuck va snygg hon är, vad i helvete. Jag trodde det skulle komma in en svettig gubbe eller nåt. Det här va inte vad jag hade förväntat mig, uttrycker han glatt efter första mötet.

Paradise 2022: En ny tjej flyttar in i huset och charmar ALLA
Mellami Ate Mbago och Nicholas Wallner. Foto: Viaplay.

Matilda Lindroth är här för att styra Paradise 2022 med järnhand

Vidare fortsätter Matilda att träffa alla par. Då tar hon reda på vad deras stjärntecken är följt av deras tre bästa egenskaper, och bestämmer utifrån deras svar vem som ska få sitta och vem som ska få stå i nästa partnerceremoni. Hon inleder med att bestämma att Nicholas får sitta ner och att Mellami ska få stå, vilket Matilda tror ska ge henne en chans till att kunna ställa sig tryggt bakom Nicholas i en kommande partnerceremoni.

Pedro Lima blir också utvald till att sitta, vilket betyder att Jasmine Hall blir stående. Även Andreas Montoya får sitta ner, vilket betyder att hans partner Jonathan Damberg kommer att stå. Likaså hade Agnes Dahlborg turen att bli vald till att sitta, och då tvingas Eddy Bergström till att stå och hamnar därmed i en osäker position. Sist men inte minst träffar Matilda deltagarna Aissa Hildago och Isak Persson. Aissa lägger i sin högsta charmväxel, vilket lönar sig: hon kommer att vara sittande, och då säker i den kommande pertnerceremonin. Detta betyder att även Isak får stå och då vara osäker.

Matilda Lindroth. Foto: Viaplay.

Då Matilda ännu inte har en partner får hon flytta rätt in till solo, men hennes val av vilka som kommer att stå och vilka som kommer att sitta ner under ceremonin ger henne en fördel i att kunna gå till rätt person som hon tror hade valt henne över sin nuvarande partner. Om Matilda gjort rätt val, det återstår att se i nästa veckas partnerceremoni.

Du följer programmet på på Viaplay.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL