Förhöret

Här är officiella trailern till danska krimserien Förhöret

  • Viaplay
Filmtopp Admin
Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 13:08 | Publicerad 24 oktober 2019 kl. 10:00

Viaplay fyller på med ny thriller.

Förhöret får vi följa utredaren Bjørn, spelad av Ulrich Thomsen, som glider allt djupare ner i Köpenhamns undre värld i jakten på sin dotters mördare. Förtvivlad, upprörd och ledsen börjar han kartlägga hennes sista dagar i livet och blir indragen i ett nät av sanningar, lögner och kriminella handlingar.

Här är den officiella trailern till Viaplays originalserie Förhöret som har premiär den 15 november på Viaplay i hela Norden.

Varje avsnitt bygger på dialogen mellan två personer och hur den dramatiska striden mellan två sinnen skapar en speciell stämning. Förhöret bjuder på en estetisk resa rakt igenom seriens åtta avsnitt, och åtta förhör, i jakten på mördaren.

Svenske David Dencik finns med i rollistan tillsammans med den danska skådespelareliten som Trine DyrholmNikolaj Lie KaasLars MikkelsenSøren MallingLars RantheClara Rosager och Catrine Greis-Rosenthal.

Serien är skapad och regisserad av Christoffer Boe och skriven i samarbete med Jakob WeisFörhöret har premiär på NENT Groups streamingtjänst Viaplay i hela Norden fredagen 15 november. Samtliga åtta avsnitt släpps samtidigt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL