Då har Viaplays serie Meningen med livet premiär

Officiell teaser för Meningen med livet – klar för ny säsong

  • Viaplay
Filmtopp
29 november 2022 kl. 09:11

Viaplays nya stora seriesatsning

Redan innan första säsongen har haft premiär är det nu klart att det blir en uppföljare. Celie Sparre och Helena af Sandeberg spelar två systrar där den ena kämpar för att få barn och den andra vantrivs i rollen som trebarnsmamma.

– Vi tror verkligen på denna varma serie som jag hoppas kommer beröra och engagera Viaplays tittare då den bjuder på hög igenkänning. Därför är vi extra glada att redan nu kunna berätta att det blir en säsong två av Meningen med livet, säger Filippa Wallestam EVP och Chief Content Officer på Viaplay Group.

Meningen med livet
Helena af Sandberg i "Meningen med livet". Foto: Viaplay.

Den 11 december har första säsongen av Viaplays dramakomedi Meningen med livet premiär där Helena af Sandeberg och Celie Sparre spelar systrarna Ellen och Alva, som båda kämpar med samma sak; att försöka hitta sin plats i livet.

Ellen (Helena af Sandeberg) har tappat bort sig själv i sin familjecirkus medan Alva (Celie Sparre) inte vill något hellre än att ha barn. Samtidigt gör deras partners Alex (Ulf Stenberg) och Nico (Hannes Fohlin) sitt bästa för att finnas där - men trots att de vill så väl, så blir det lätt så fel.

– Meningen med livet berör svåra ämnen som de flesta av oss kan känna igen oss i; föräldraidentitet, barnlöshet, svek och att vilja göra rätt men att ändå göra fel. Av just den anledningen tror jag att det kommer att bli en succé på Viaplay och det känns lyxigt att redan nu kunna klargöra för våra tittare att vi kommer att få följa med dessa mycket mänskliga karaktärerna ytterligare en säsong i denna varma dramakomedi, säger Filippa Wallestam EVP och Chief Content Officer på Viaplay Group.

Nu släpps den officiella teasern för den första säsongen av Meningen med livet, se här nedan:

Helena af Sandberg älskar varje sekund

– Jag är otroligt glad och stolt att Viaplay satsar så mycket på Meningen med Livet. Jag har älskat varje sekund av att spela livskrisande Ellen och känner igen mig mycket i hennes sökande efter sig själv och vem hon en gång var. Det ska bli otroligt roligt att fortsätta fördjupa och förädla det vi tillsammans har hittat i den första säsongen. Jag hoppas att tittarna ska tycka om att följa Ellen, Alex , Alva och Nico i deras strävanden efter kärlek och fungerande relationer. Det vi alla nånstans längtar efter, säger Helena af Sandeberg.

I övriga roller ser vi Chatarina Larsson (Tunna blå linjen), Göran Ragnerstam (Harmonica), Johan Jonason (Snabba cash), Nora Rios (Heder), Jonatan Rodriguez (Bonusfamiljen) och Madeleine Martin (Tack för senast).

Tre av åtta avsnitt av "Meningen med livet" släpps den 11 december på Viaplay.

NÄSTA ARTIKEL