Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya realityserien Husköp i blindo

Nya realityserien Husköp i blindo – premiär 2022 på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 december 2021

Baseras på danska succén

Skulle du våga köpa ett hus utan att ha sett det innan? Och lägga ett av ditt livs största beslut i någon annans händer? Det är precis vad deltagarna gör i Husköp i blindo – en ny svensk realityserie som kommer till Viaplay under 2022.

Formatet Husköp i blindo är baserat på det danska succéprogrammet Buying Blind Denmark som visats på Viaplay i Danmark. Nu är det klart att programmet får en svensk version och kommer att visas på Viaplay under hösten 2022. Den danska versionen finns redan nu att se på Viaplay.

I programmet lägger deltagarna helt över ansvaret till programmets experter att hitta det perfekta drömhemmet. Deltagarna skriver över en fullmakt på en mäklare, en byggare och en inredningsarkitekt för att köpa, bygga och renovera. När deltagarna köpt huset blir de transporterade dit i ögonbindel – för att titta på det nyköpta huset och ta emot nyckeln till sitt nya hem. De får även huset renoverat och iordningställt av programmets experter.

– Husköp i Blindo är ett fantastiskt och smått beroendeframkallande program som du som tittare verkligen sugs in i. Familjerna och paren som är med har länge drömt om att hitta sitt drömboende men kört fast i sökandet. Med experternas hjälp guidas våra modiga deltagare på en minst sagt känslomässig resa, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

Programmets experter och programledare kommuniceras längre fram.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL