Nu kan du streama ny säsong av Svenska Truckers

Nu kan du streama ny säsong av Svenska Truckers

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:18 | Publicerad 29 augusti 2022 kl. 11:00

Höstens säsong är här

Saknar du Elin, Simon, Jörgen, Tove, Anders och resten av gänget i Svenska Truckers? Nu finns den nya säsongen att se på TV3 och Viaplay.

Tittarfavoriten och Kristallen-vinnaren Svenska Truckers är nu tillbaka. Närmare 125 000 svenskar sitter bakom ratten på en lastbil varje dag. Det är allt från brödbilar, timmerbilar, djurtransporter, budbilar, sopåkare och lastbilar som från samhällsmaskineriet att fungera. I Svenska Truckers får vi följa med dem på resan.

I säsongspremiären ska Micke köra en sextio ton tung silo som under inga omständigheter får repas. Men när transporten hamnat på en riktig smal väg händer det som inte får hända. Roine trivs ute på sin gård och har fullt upp med sina kossor under tiden som Mattias inte har en lika lugn djurtransport. 

Nu kan du streama ny säsong av Svenska Truckers
Foto: Viaplay.

Nere i Skåne har Emina fått en ny elbil men när procentsatsen på batteriet blir mindre och mindre så utbryter det en lättare panik. Oliver som inte endast är chaufför utan även en välkänd tiktok-stjärna får en riktig stressig dag när körtiden håller på att ta slut och även Anamaria som kör i innerstan i Stockholm får det hektiskt när lasten är för tung.

Årets säsong, som är den sjätte, består av åtta stycken avsnitt. De första två finns nu att streama på Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL