Meningen med livet säsong 2 – detta vet vi

Meningen med livet säsong 2 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 21 december 2022 kl. 16:12 | Publicerad 20 december 2022 kl. 17:12

Får vi chansen att grubbla över meningen även i fortsättningen?

Viaplays storsatsning "Meningen med livet" hade premiär i december 2022 och går i mål på juldagen. Serien har redan blivit en favorit för många, vilket gör det högaktuellt att ta en titt på hur det ser ut för dess framtid. Blir det en säsong 2 av "Meningen med livet"?

"Meningen med livet" är Viaplays dramaserie med Helena af Sandberg och Celie Sparre i rollerna som systrarna Ellen och Alva. De två syskonen har en tydlig sak gemensamt – båda försöker hitta sin mening med livet. Medan Ellen börjat gå helt vilse i familjelivet som hon lever, är det barn som Alva vill ha mer än något annat.

Med tanke på att serien tacklar många av de tunga livs- och vardagsproblem som en stor mängd människor känner igen sig i är det en serie som många snabbt fattat tycke för.

Utöver af Sandberg och Sparre ser vi även skådespelare som Chatarina Larsson, Göran Ragnerstam, Johan Jonason, Nora Rios, Jonatan RodriguezHannes Fohlin, Ulf Stenberg, och Madeleine Martin m.fl. i rollerna. Serien är skapad av Tove Eriksen Hillnlom och Maria Nygren.

När kommer Meningen med livet säsong 2?

Den 11 december 2022 hade Meningen med livet premiär på Viaplay, men redan innan det fick vi bekräftat att streamingtjänsten tror stenhårt på serien och att en andra säsong har fått grönt ljus. Fans till dramaserien kan med andra ord glädja sig åt att en säsong 2 kommer att bli av.

– Vi tror verkligen på denna varma serie som jag hoppas kommer beröra och engagera Viaplays tittare då den bjuder på hög igenkänning. Därför är vi extra glada att redan nu kunna berätta att det blir en säsong två av Meningen med livet, sa Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Viaplay Group, redan i slutet av november då den andra säsongen bekräftades.

Något exakt premiärdatum för säsong 2 av Meningen med livet har inte utannonserats ännu, men med tanke på att produktionen som sagt har fått grönt ljus, hoppas vi att det inte ska dröja alltför länge innan vi får chansen att njuta av nya avsnitt. En rimlig gissning borde vara att den andra säsongen dyker upp cirka ett år framåt i tiden.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL