Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
La Brea säsong 2

La Brea säsong 2 – Detta vet vi!

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 januari 2022

Sci-fi-äventyret fortsätter

I dag landade de första avsnitten av den nya sci-fi-serien hos Viaplay. men redan nu är det många som undrar om det blir någon fortsättning. Svettas inte, vi kan avslöja att "La Brea" säsong 2 blir verklighet!

Knappt två minuter in brakar helvetet loss när ett massivt slukhål öppnas i mitten av Los Angeles och splittrar en familj. Tillsammans med ett gäng främlingar dras mamman och sonen ner i hålet, men istället för att krascha ner mot deras direkta död transporteras de till vad som är en mystisk värld med sitt eget näringsliv och där faror lurar runt varje hörn. Kvar på Jorden är dottern och pappan, som desperat försöker hitta ett sätt att få tillbaka sina försvunna familjemedlemmar. 

Att La Brea börjar intensivt råder det ingen tvekan om. Den första säsongen, som består av tio avsnitt, finns nu i sin helhet på Viaplay och kommer säkerligen hitta en lojal fanbase på den svenska marknaden. Den amerikanska serien hämtar stor inspiration från J.J. Abrams succé Lost och precis som sin inspirationskälla, bjuds det på en serie vändningar och twister som får oss att längta efter mera.

La Brea säsong 2 är redan under arbete

Tur är det då att en ny säsong redan är i pipeline. Något som givetvis är en effekt av att den redan har hittat en stadig följarskara i USA. Varje avsnitt har där setts av miljontals tittar.

När La Brea säsong 2 kommer att släppas är däremot inte officiellt ännu, men vi förväntar oss att det blir någon gång under nästa år – trots den rådande pandemin. Sett till händelserna som sker i slutavsnittet kan vi däremot räkna med att det den andra säsongen kan bli något alldeles extra.

Nu finns den första säsongen att streama i sin helhet på Viaplay. När La Brea säsong 2 släpps är i dagsläget inte bestämt.

NÄSTA ARTIKEL